Cu ce se ocupă un fost ministru al Energiei

Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu, a anunțat că pleacă din cadrul companiei de consultanţă şi audit Deloitte, după un mandat de şase ani şi trei luni în funcţia de partener şi lider pentru Europa Centrală, responsabil de industria gazelor naturale, petrolului şi produselor chimice.

„După 75 de luni de minunată experienţă profesională în cadrul Deloitte, cea mai mare firmă de servicii profesionale din lume, am ales să urmez alte provocări în cariera profesională”, a anunţat Răzvan Nicolescu.

Fostul ministru a declarat că vrea să ajute antreprenorii şi companiile locale să se transforme şi să beneficieze de tranziţia energetică, înfiinţând în acest sens Asociaţia pentru Energie Curată şi Lupta Împotriva Schimbărilor Climatice. „Îmi propun să ajut firme româneşti şi antreprenori locali să se transforme şi să beneficieze de tranziţia energetică”, susține Nicolescu, care a fost invitat recent de Comisia Europeana să facă parte, timp de un an, din rândul Ambasadorilor Pactului Climatic European.

Răzvan Nicolescu a ocupat funcţia de ministru al Energiei în 2014, în guvernul condus de Victor Ponta.

​Acționarii OMV Petrom au aprobat, marți, numirea lui Răzvan Nicolescu și lui Niculae Havrileț în funcția de membri ai Consiliului de Supraveghere al companiei.

Vizualizări: 2,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: