Unde va candida Marcel Romanescu în 2024

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, ia în calcul o posibilă candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, tot din partea Partidului Național Liberal. Edilul a afirmat faptul că nu va refuza nicio ofertă din partea partidului din care face parte, însă toate aceste lucruri trebuie stabilite din timp.

”Există și posibilitatea să candidez la Consiliul Județean. Nu refuz nicio propunere din partea formațiunii pe care o reprezint, așa cum n-am refuzat-o nici până acum. Toate calculele trebuie făcute din timp, sunt multe variabile pe care trebuie să le luăm în calcul, iar una dintre acestea este susținerea de care beneficiezi. Dacă în Partidul Național Liberal se va face o strategie pe care să o urmeze toată lumea, indiferent de nivelul politic, este de luat în calcul această variantă, candidatura mea la Consiliul Județean Gorj”, a spus Marcel Romanescu.   

Primarul Romanescu are și susținerea primarilor liberali. Următoarea rundă de alegeri va avea loc în 2024.  

Anul trecut, Cosmin Popescu (PSD) a învins fără drept de apel candidatul PNL, Iulian Popescu, un nou intrat în politică la acea vreme. Mai mult, social-democrații au obținut și majoritatea în Consiliul Județean Gorj.

Vizualizări: 2,221

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: