Cu „piticii”, la parada eco

Zeci de „pitici” de la Grădinița cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” din Târgu Jiu au făcut parada costumelor ecologice. Cei mici s-au îmbrăcat în ținute realizate din carton, hârtie ori saci de gunoi, atrăgând atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Micuții au defilat în costume realizate din materiale eco, stârnind admirația părinților și a trecătorilor. Acțiunea face parte din proiectul „Nouă ne pasă”, finanțat de Mol România. „Proiectul a constat în cinci activități. Am plantat 350 de flori, 33 de puieți și au fost montate două complexe de joacă pentru copii, două balansoare pentru copii. Proiectul s-a finalizat cu o paradă de costume ecologice realizate de micuți împreună cu cadrele didactice”, ne-a explicat Ana Maria Bâzdoacă, directorul Grădiniței „Mihai Eminescu” din Târgu Jiu.

Copiii au muncit câteva zile să realizeze aceste costume din materiale eco. Știu exact de ce le-au purtat. „Hăinuțele noastre sunt făcute din carton pentru că trebuie să protejăm mediul”, ne-a spus o fetiță. „Eu m-am îmbrăcat în hăinuțe din hârtie și plastic, saci de gunoi”, ne-a răspuns un băiețel. (M.M.)

Galerie foto





Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: