Pro TV transmite finala Roland Garros

Pro TV va transmite sâmbătă finala de la Roland Garros, meciul care-i poate aduce Simonei Halep primul turneu de Grand Slam. În platoul ştirilor Pro TV se vor afla Andreea Esca, Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu, care vor vorbi despre evoluţia Simonei Halep de până acum şi din finală.

Halep este pentru a doua oară în finala de la Roland Garros şi poate aduce trofeul în Romania, la 39 de ani de la succesul Virginiei Ruzici. Dacă va cuceri titlul la Paris, Simona Halep va deveni numărul 1 mondial.

"Pro TV va transmite sâmbătă, 10 iunie, meciul care-i poate aduce Simonei Halep primul turneu de Grand Slam. Toată România vede România şi super-finala Simonei Halep de la Roland Garros!  Pro TV a pregătit un program special pentru finala de la Roland Garros! De la 15:30, Andreea Esca, Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu vor fi în platoul Ştirilor Pro TV şi vor vorbi despre evoluţia Simonei în ultimele meciuri, dar şi despre finala Roland Garros, care va începe la ora 16:00, transmisă ÎN DIRECT la Pro TV!", anunţă postul de televiziune într-un comunicat.

Jelena Ostapenko, locul 47 WTA, adversara Simonei Halep în finala French Open, este, la cei 20 de ani împliniţi joi, cea mai tânără sportivă care ajunge în ultimul act la Roland Garros din 2007.  Mingea lovită de ea cu dreapta a atins la RG în medie 120 de kilometri pe oră, mai mult decât cea lovită de liderul ATP, Andy Murray, 117 kilometri/oră.

Vizualizări: 1,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: