Cu Poliția și jandarmii, pe urmele hoților de apă: Se fură 35% din apă

“În Târgu Jiu, se fură aproape o treime din apă”. Declarația gravă a fost făcută de Cristian Toader Pasti! Directorul ADIA anunță că va face controale intense în perioada următoare. Va merge din poartă în poartă, însoțit de polițiști și jandarmi, să afle cine consumă apă și nu o plătește.

Cristian Toader Pasti a anunțat că i-a cerut sprijinul, în acțiunea sa, și prefectului Ciprian Florescu. Este convins că în jur de 35% din apa consumată numai în Târgu Jiu nu este plătită.  

În perioada următoare, directorul ADIA va merge cu reprezentanți de la Aparegio și oameni ai legii să afle exact cine fură apa. Făptașii se vor alege cu dosare penale și vor fi  obligați să încheie contracte cu operatorul de apă. „Căutăm soluții referitor la furturile de apă din Târgu Jiu care se ridică undeva la 35%. Sunt furturi de apă în Târgu Jiu. I-am cerut domnului prefect Ciprian Florescu, cu Jandarmerie, Poliție, oameni de specialitate de la Aparegio să luăm fiecare stradă în parte și să vedem cine fură apă din Târgu Jiu. Nu cumva sunt printre ei și din ăia care urlă toată ziua? Nu știu ai cui sunt cei care fură apă. Om vedea! Ei să nu aibă impresia că eu nu sunt bine informat”, a declarat Cristian Toader Pasti, la Radio Infinit.

Vizualizări: 3,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: