Plouă în hala din Piața Centrală. Cer rezilierea contractului!

Investiție de 2,5 milioane de lei, nefuncțională nici la aproape patru ani de când a fost inaugurată. Vorbim de hala din Piața Centrală, ridicată pentru comercianții de fructe și legume care își desfășoară activitatea în zonă. Pentru că aceștia au refuzat să se mute de la tarabe, hala a fost închiriată altor societăți comerciale care vor să renunțe acum la spațiu. Motivul? A început să plouă prin acoperiș.

Hala a fost închiriată mai multor societăți. Multe dintre acestea au depus deja sesizări la Primăria Târgu Jiu. Au anunțat că vor să suspende contractul ori să-l rezilieze până când autoritățile vor remedia problemele. “Sunt societăți care plătesc chirii. Așa se aruncă pe apa Sâmbetei douăzeci și ceva de miliarde. Hala este nefuncțională. Societățile care își desfășoară activitatea acolo ne-au notificat în privința rezilierii sau suspendării contractului pe care îl avem în derulare, având în vedere că atunci când s-a încheiat contractul se miza pe faptul că este în condiții foarte bune”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Primarul a explicat că au fost făcute greșeli de proiectare și de executare a proiectului de la hală, așa că este nevoie de mulți bani pentru ca acestea să fie remediate. Timp de mai bine de doi ani de la darea în folosință, hala a stat mai mult goală deoarece comercianții din piață au refuzat să se mute acolo de teamă că își vor pierde clienții. În 2017, hala a fost închiriată cu 8.000 de euro pe lună.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: