Cum a încercat bărbatul din Dănești să ascundă crima

Detalii oribile ies la iveală după crima din satul Brătuia, din Dănești. Femeia găsită moartă și desfigurată de câinii fără stăpân ar fi fost ucisă de un vecin. Totul, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de alcool. Ca să-și ascundă urmele, bărbatul a încercat să-și facă rău și să pară ca altcineva a fost autorul omorului.

Ghinionul său a fost ca anchetatorii să se prindă rapid de firul evenimentelor. Mai ales că ar fi găsit lângă el și un topor plin de sânge. Femeia de 64 de ani pe care ar fi ucis-o a fost aruncată în curtea bărbatului, în mărăcini. Cadavrul a fost desfigurat apoi de câțiva câini fără stăpân.

Întreaga comunitate a fost șocată când s-a aflat de crimă. "De marți seara, n-am mai văzut-o. Joi dimineață, am auzit că au găsit-o moartă, in grădină. În grădină – în colțul casei din deal, într-o leasă de mărăcini, acolo a dat cu ea", a spus o vecină. "O vedeam, ieșea la poartă. Câinii sunt animale. Or fi simțit sângele. Sunt aduși în sat în continuu. Nu se gândea nimeni la așa ceva", a spus o altă femeie.

"Câinii au desfigurat-o. Prima dată, in sat, s-a auzit că și el era grav rănit, avea tăieturi", a spus viceprimarul din Dănești, Marcel Bâzu.

Criminaliștii l-au descoperit pe principalul suspect în pat, cu răni pe corp. Încercase să-și taie venele, dar rănile au fost superficiale. A fost dus la Urgențe, apoi la Psihiatrie.

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt SJU Târgu Jiu, a declarat că acesta a fost internat la Psihiatrie: “A primit îngrijirile medicale necesare la Unitatea de Primiri Urgențe, după care, fiind vorba de o tentativă de suicid, s-a solicitat un consult intraspitalicesc la Secția de Psihiatrie. Pacientul nu a avut nevoie de internare, fiind externat”.

Cristina Ciobanu, prim-procuror Parchetul Tribunalului Gorj, a declarat că totul ar fi pornit dintr-un conflict spontan: "În urma unui conflict spontan avut cu victima de sex feminin i-a aplicat acesteia o lovitură puternică cu un corp în zona capului, producându-i leziuni care au condus la decesul victimei".

Vizualizări: 2,021

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: