Cum ar fi arătat filmele celebre dacă ar fi fost filmate în județul Gorj

Spiderman la Țicleni, Matrix la Motru și Harry Potter la Turburea. Tulai, Doamne, ce povești!

1. Spiderrom, supereroul din Țicleni

Poveste: un rrom din Țicleni care face afaceri cu fier vechi deghizat este mușcat de un păianjen, eveniment care îl face să aibă superputeri. Superputerea de a se angaja și a face bani cinstiți.

2. Motrix, hacker-ul torturat de la Motru

Poveste: un programator cu atestat luat la CNGC este trimis într-o realitate paralelă, în zona N-urilor, unde două babe create pe calculator îl ceartă zile în șir că face gălăgie pe scară și-l amenință că dacă mai dă cu mingea-n grădină i-o taie foarte rapid.

3. Harry Ion Potter, magicianul de la Turburea 

Singurul om din liceul creat de primarul fără bac care reușește să ia bacalaureatul, Harry Ion Potter este automat considerat un magician de către toți oamenii din comună, care vin la el când li se umflă măseaua de la curent, să-i trateze cu bagheta.

4. Rovinari Park

Patru băieței din Rovinari trec prin aventuri de nedescris când realizează că în părculețul făcut pe fonduri europene din oraș au doar un gard, jumătate de leagăn și trei bare orizontale, bune pentru spânzurat. 

5. Fight Club la Turceni

Un pacient scăpat de la secția psihiatrie a Spitalului Turceni se îmbată în mod repetat și se bate singur, după care cheamă tot el Poliția, care îl bate și ea!

6. Tom și Jerry, poveste cu șoareci la Mătăsari

Un motan pe ajutor social din localitate este umilit constant de șobolanii strânși în subsolurile blocurilor părăsite.

7. Mica Sirenă la o pensiune turistică din Polovragi

O domnișoară pe jumătate pește se transformă în om 100% după ce face baie într-o cadă ruginită dintr-o pensiune de trei margarete din Polovragi. Peștele o bate.

8. Mad Max în zona Turn-Lido, Târgu Jiu

Într-un cartier în care apa rece de la robinet e mai prețioasă decât benzina, o femeie cu mână de fier abuzează un șofer de rabă angajat la CEO. 

Va urma, dacă vreți!

Vizualizări: 4,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: