Cum arată sediul AJOFM Gorj după modernizare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj îşi desfăşoară activitatea într-un sediu complet modernizat. Vechiul imobil a fost reabilitat şi extins, astfel încât să ofere cele mai bune condiţii pentru persoanele care îi calcă pragul. Şeful AJOFM Gorj, Romeo Chiriac, a spus vineri, la inaugurare, că acum clădirea se pretează pentru un sediu regional.

Până la sfârşitul anului trecut sediul AJOFM Gorj avea o suprafaţă de 650 metri pătraţi, iar extinderea a fost făcută cu încă 433 de metri pătraţi. Clădirii i s-a mai adăugat un etaj, a fost lăţit parterul şi au fost amenajate diverse săli, atât de aşteptare, cât şi de protocol, dar şi de conferinţe. Accesul la etaj se face pe o scară în formă de spirală, iar grupurile sociale au fost modernizate, existând chiar şi pentru persoanele cu dizabilităţi. Lucrările s-au realizat într-un timp scurt şi la un preţ mai mic decât finanţarea aprobată iniţial. „Construcţia a început în octombrie 2013. S-a finalizat la 31 noiembrie. Am mai aşteptat pentru ca în momentul în care urma să facem inaugurarea oficială să fie absolut toate echipamentele şi totul să fie funcţional. Valoarea finanţării obiectivului de investiţie a fost de 2.247.000 lei însă totalul cheltuielilor efectiv făcute pentru întregul obiectiv este de 1.520.685 lei. Aici intrând valoarea proiectului, dirigenţia, asistenţa tehnică cu proiectarea, echipamentele”, a declarat Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.

Vineri a avut loc inaugurarea oficială a clădirii după extindere şi modernizare. La eveniment au luat parte autorităţile judeţene, dar şi locale. Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, la fel ca şi prefectul de Gorj, Alin Văcaru, s-au arătat încântaţi de cum arată noul sediu însă i-au urat directorului să aibă parte de cât mai puţine persoane care să calce pragul agenţiei. „Mi-aş dori ca activitatea dumneavoastră să fie cât mai restrânsă cu toate că este foarte importantă şi mai ales pentru timpurile care le trăim. Sunt sigur că această investiţie, prin dotările pe care le are, prin proiectul destul de funcţional şi luând în considerare şi experienţa colectivului dumneavoastră, la Târgu Jiu vom avea o activitate bine organizată. Felicitări!”, le-a transmis Florin Cârciumaru şefilor AJOFM Gorj.

La inaugurare au luat parte chiar şi foşti angajaţi ai agenţiei care s-au pensionat, dar şi directorul Corina Scarlat de la Agenţia Naţională.  

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: