Ziua politician, noaptea face show la bar!

La 21 de ani, îmbină afacerile cu politica. Mihai Foanene este de câteva zile președintele organizației de tineret a PSD Bălăneşti. Mihai s-a apucat de politică în urmă cu trei ani. În viața de zi cu zi este barman și participă la diverse evenimente și petreceri.

Mihai Foanene are 21 de ani și spune că a devenit şeful tinerilor PSD din comuna Bălănești printr-o conjunctură. „Am fost numit, joi, în această funcție deoarece predecesorul meu, Valentin Chepeneag, a candidat pentru funcția de vicepreședinte la filiala de tineret a PSD Gorj. Cred că am fost ales pentru că am avut activitate, am mers în campanie și m-am implicat”, a declarat Mihai Foanene.

Tânărul spune că activează ca membru al PSD de trei ani și că se bucură de susținerea partidului. Profesia lui Mihai este de barman preparator. Are și studii în domeniu. Tânărul a urmat o academie din București și a obținut certificatul de atestare profesională în domeniu. Nu se dă înapoi de la nicio petrecere la care este invitat și de fiecare dată face show, având în program și demonstrații. „Particip la diverse evenimente: petreceri de firmă, nunți, botezuri, majorate. Fac lucru acesta din 2013. Lucrez împreună cu un coleg. Promovarea noastră a constat din recomandare de la om la om. Am făcut și la mall-ul din Târgu Jiu demonstrații. Avem cocktailuri personalizate. La fiecare eveniment la care mergem le personalizăm în funcție de mire sau mireasă. Nu numai cu numele, dar și ingredientele”, a explicat tânărul politician.

Cea mai reușită petrecere la care a contribuit împreună cu colegul său, Ruben, a avut loc în Calafat, la nunta unui cunoscut om de afaceri din județ, cu 800 de invitați. A avut un bar de gheață Mihai spune că a folosit o gamă diversificată de cocktailuri „de ultima fiță”, dar și că petrecerea a ținut până în zori datorită lui şi partenerului său de afaceri. Realizează atât cocktailuri alcoolice, cât și non-alcoolice.

Galerie foto


Vizualizări: 6,248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: