Cum au votat liderii politici din Gorj – GALERIE FOTO

Ora 11.30: Alin Văcaru, prefectul judeţului Gorj, a votat la Colegiul „Ion Mincu”. Acesta a venit cu soţia şi fiul. Prefectul a îndemnat gorjenii să iasă la vot. „Am votat un om care să construiască, nu să dezbine. Am votat pentru o României Europeană. Rog toţi gorjenii să iasă la vot pentru a-şi exercita acest drept câştigat greu, după Revoluţia din 1989”, a declarat Alin Văcaru.

Ora 11.30: Deputatul PDL Niculina Mocioi a votat la Secţia nr.16 de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Mocioi a venit însoţită de fiica sa. Deputatul a mărturisit jurnaliştilor că şi-ar fi dorit să vadă mai mulţi tineri la vot.  „Am votat pentru o Românie în care generaţia copilului meu să nu mai fie considerată generaţie de sacrificiu. Am votat pentru o Românie în care să se muncească mult şi să se facă mai puţină gălăgie. Mi-aş dori ca în această ţară tinerii să îşi găsească şi un viitor. Pentru această Românie am votat”, a declarat Niculina Mocioi.

nico_la_vot_5

nico_la_vot_33

nico_la_vot_4

Ora 11.00: Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, şi-a exercitat dreptul de vot la secţia de votare de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”. Şeful judeţului s-a declarat optimist în ceea ce priveşte rezultatul votării. „Am votat pentru linişte, înţelegere, stabilitate, normalitate, bunăstare, dar şi pentru garantarea locurilor de muncă de la CE Oltenia. Am votat pentru o Românie unită. Suntem optimişti că o să ne vină şi nouă ceasul să trăim mai bine”, a declarat Ion Călinoiu.

calinoiu_vot

calinoiu_la_vot

ion_calinoiu_2_nov_2014

Ora 10.30: Copreşedintele Alianţei Creştin Liberale (ACL) Gorj, Dian Popescu, a votat astăzi de dimineaţă la secţia 19 din cadrul Liceului Teologic din Târgu Jiu. Acesta a mers la urne cu soţia şi fiica sa. Dian Popescu a votat pentru stoparea circului din politica românească. „Este un vot foarte important, nu aş vrea să folosesc cuvinte mari, dar cred că a venit momentul ca în politica română, de la centru spre teritoriu, să oprim circul politic şi sper ca cel pe care l-am votat azi să dea semnalul că circarii au locul lor la circ, iar oamenii politici au locul lor în programe, programe care trebuie bine făcute, care trebuie implementate şi care într-adevăr să unească românii, pentru că este prea multă vrajbă”, a declarat Dian Popescu la ieşirea de la urnele de votare.

dian_la_vot_20

dian_la_vot_6

Ora 09.40 Victor Banţa, consilier judeţean PNL, a votat la Secţia nr.6 de la Colegiul Tehnic nr.2 Târgu Jiu. A venit să voteze împreună cu soţia. “Am votat pentru România lucrului bine făcut”, a declarat Banţa.

banta_la_vot

Ora 09.30: Preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, a votat la Secţia nr. 6 amenajată la Colegiul Tehnic nr. 2 Târgu Jiu. Politicianul a venit singur să-şi exprime opţiunea la vot. “Am votat pentru prosperitate, pentru o Românie cât mai frumoasă, un viitor cât mai luminos pentru copiii noştri, locuri de muncă, o integrare cât mai bună în comunitatea europeană, o independenţă a justiţiei, democraţie. Şi în general pentru tot ceea ce îşi doreşte fiecare roman, adică un nivel de trai cât mai bun şi o continuare a politicilor în domeniul statului de drept de până acum”, a spus Nicolae Daviţoiu.

davitoiu_la_vot

Ora 09.15: Deputatul PSD Mihai Weber a votat la Secţia nr.6 de la Colegiul Tehnic nr. 2 Târgu Jiu. Acesta a venit la vot împreună cu soţia şi soacra sa. “Am votat pentru un preşedinte care trebuie să reprezinte pe toţi românii. Am votat pentru un preşedinte care a readus speranţa, demnitatea şi respectul în sufletul tuturor românilor”, a declarat Mihai Weber.

mihai_weber

Ora 09:10 Mădălina Ciolocoi, reprezentanta femeilor din PNL Gorj, a votat la Secţia nr.4 de la Şc.8 din Târgu Jiu. Ciolocoi a venit neînsoţită. Aceasta a îndemnat femeile să iasă la vot. “Am votat pentru o societate democratică în ţara noastră, am votat pentru viitorul prosper al fiicei mele şi am votat pentru un om care să redea mândria şi respectul de sine al cetăţeanului roman. Pe această cale aş vrea să adresez tuturor gorjenilor îndemnul de a merge la vot pentru că mulţi oameni în trecutul omenirii s-au luptat pentru a obţine dreptul la vot universal de aceea adresez în primul rând femeilor îndemnul să vină la vot pentru că la ora actuală în lume sunt foarte multe ţări în care femeile încă nu au drept de vot. Indiferent de opţiunea politică, un vot care pare mic, înseamnă mult pentru o democraţie reală”, a declarat Ciolocoi.

madalina_ciolocoi_vot

Ora 9.00: Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a fost unul dintre cei mai matinali politicieni care şi-au exercitat dreptul de vot. Acesta a votat la Secţia nr. 9, din cadrul Şcolii Generale nr.7 Vădeni. Cârciumaru a venit la urne cu soţia sa, Elena. „După cum ştiţi, din activitatea pe care o desfăşor zi de zi, sunt foarte matinal, dar astăzi fiind o zi importantă trebuie să fim la treabă de la ora 6.00 dimineaţa şi până seara târziu, când se încheie activitatea de numărare a voturilor”, a declarat Florin Cârciumaru. Liderul PSD Gorj a precizat că are emoţii în privinţa rezultatului votării. „Sperăm ca România să trimită la Cotroceni un om care să lupte pentru prosperitatea românilor. Am votat un om care ani de zile a ajutat judeţul Gorj. Sper să ajute judeţul Gorj şi din postura de preşedinte al României. Fireşte că am emoţii în privinţa rezultatului de la Gorj. Este totuşi o competiţie şi, ca orice competiţie, fie ea sportivă sau de altă natură, este normal să avem emoţii”, a mai menţionat Florin Cârciumaru.

carciumaru_sotia

carciumaru_urna

carciumaru_votare

Imediat după Florin Cârciumaru a ajuns la secţia de votare şi Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia, dar acesta nu a dorit să facă declaraţii.

antonie_votare

Ora 09:00 Deputatul PSD Vasile Popeangă a votat la Secţia nr.5 de la Şcoala nr.8 Târgu Jiu. Deputatul a venit singur la vot. Popeangă a greşit secţia la care trebuia să-şi exprime opţiunea, intrând iniţial la Secţia nr.4, care era alăturată Secţiei nr.5. „Am ţinut neapărat să-mi exercit acest drept câştigat în 1989 ca urmare a acelor evenimente şi pentru care, singur, s-au jertfit foarte mulţi. Am votat pentru dreptatea până la capăt”, a spus Popeangă.

Ora 08.55: Gheorghe Nichifor, directorul Colegiului Naţional „Ecaterina Teodoroiu” (CNET), a votat la Secţia nr. 5 din Târgu Jiu. Acesta a venit la vot împreună cu soţia. „Am votat pentru un preşedinte disponibil să dialogheze cu toată lumea, cu toate clasele sociale, pentru un personaj integru în fruntea statului, responsabil, echilibrat şi mai ales în contextul internaţional al zilelor noastre, pentru un preşedinte dispus să comunice cu ţările din jur, cu statele membre UE, cu toate statele lumii, în interesul ţării, al nostru, al tuturor”, a spus directorul CNET, Gheorghe Nichifor.

popeanga_nichifor

Ora 8:00: Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj şi copreşedinte ACL, a votat la Secţia nr.17 de la Liceul Teologic, Târgu Jiu. Vâlceanu a mers singur la vot. „Am votat pentru că am dreptul să votez în România, pentru că în Gorj e mai bine să mergi la vot ca să nu voteze alţii în locul tău. Noi avem întâmplări din punctul acesta de vedere. Pe de altă parte, am votat pentru o Românie europeană şi pentru un preşedinte care să fie aşa cum noi ne dorim, imparţial, puternic şi care să ne facă mândri că mergem la vot şi că suntem europeni”, a declarat preşedintele Dan Vâlceanu.

valceanu_vot_2

valceanu_vot

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: