Ce sms-uri trimite Călinoiu

Mai mulţi profesori din Gorj au primit mesaje de la preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu. El îi îndeamnă, evident, să-l voteze pe Victor Ponta. „Stimate cadre didactice, ieşiţi la vot“, îşi începe Călinoiu mesajul. „Votaţi un gorjean care a fost mereu alături de dumneavoastră”, mai scrie liderul PSD. Unii profesori sunt revoltaţi pentru faptul că numerele lor de telefon au ajuns la politicieni. De aflarea telefoanele profesorilor s-a ocupat inspectorul general Ion Işfan, care a cerut astfel de situaţii în şcolile din Gorj.

De operaţiunea „Mesajul“ se ocupă chiar şi Victor Ponta. Ieri, mai multe persoane, printre care şi jurnalişti de la Pandurul, au primit mesaje semnate de Victor Ponta. „Mulţumesc că sunteţi alături de mine! Vă aştept duminică la vot, alături de toţi cei care gândesc, simt şi cred la fel. Mulţumesc! Victor”, este mesajul distribuit de candidatul PSD.

Preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, a lămurit la o emisiune la Gorj Tv că Victor Ponta este „gorjean politic“, pentru că aici s-a dezvoltat din punct de vedere politic. Campania electorală se încheie vineri noaptea. Potrivit unei informări prezentate ieri în şedinţa de Guvern, de la debutul campaniei electorale au fost organizate 559 manifestări electorale în 379 localități și municipiul București. Adică nici 2 acţiuni pe zi pe toată ţara. (M.B.)

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: