Petrecere cu lăutari, de Revelion, într-o comună din Gorj

Cetăţenii comunei gorjene Roşia de Amaradia vor petrece cu fast trecerea în noul an. Patru interpreţi de muzică populară vor cânta în noaptea dintre ani pentru cei care vor fi prezenţi pe baza sportivă din localitate.

Primarul Liviu Cotojman va împărţi şi mâncare preparată la ceaun. Cei care vor întreţine atmosfera vor fi soţii Diana şi Ciprian Tapotă Lătăreţu, Ilie Dură şi Nicu Fîciu. „Pe stadionul din centrul comunei, în noaptea de Anul Nou ivit toţi cetăţenii din localitate să petrecem împreună. Vin cu surprize, foc de tabără, vin fiert, ţuică fiartă, ceai. Vom pregăti şi o gustare. Într-un an au fost berbeci la proţap, în alt an mămăliguţă cu tochitură de porc şi cred că şi anul acesta vor merge pe această variantă. Vom avea şi un foc de artificii. Pe lângă focul de tabără, atât pe stadion, cât şi în sala de festivităţi, cetăţenii vor avea posibilitatea să întindă câte o horă”, a declarat primarul Liviu Cotojman.

Spectacolul va începe în jurul orei 19:00 şi va continua şi după miezul nopţii. Peste 1.000 de persoane sunt aşteptate la petrecerea de Revelion de la Roşia de Amaradia. O parte din cheltuieli, circa 10.000 de lei, vor fi suportate de primărie, din bugetul local, iar cu restul sumelor necesare vor contribui primarul şi o parte din consilierii locali.

Vizualizări: 5,912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: