Cum sa alegi vestiare metalice perfect adaptate afacerii tale

Facand parte din piesele de mobilier absolut esentiale in institutiile si domeniile in care personalul are nevoie sa isi schimbe garderoba, vestiarele metalice prezinta multiple avantaje. Pe de o parte, acestea pot pastra in siguranta haine si incaltaminte, sau aparate si instrumente, in functie de domeniul de activitate in care sunt folosite. De exemplu, in institutiile cu multi angajati care trebuie sa isi schimbe vestimentatia cu o uniforma sau un halat, cum este cazul medicilor, al mecanicilor sau al agentilor de paza, vestiarele metalice se vor dovedi a fi foarte eficiente. Acestea isi dovedesc utilitatea si in domeniile in care este necesara depozitarea materialelor didactice sau a aparatelor si instrumentelor de lucru, precum scolile sau atelierele foto.

In plus, salile de fitness si de forta, precum si cele de aerobic vor beneficia de avantajele aduse de vestiarele metalice, acestea fiind perfecte pentru schimbarea garderobei sau depozitarea echipamentului sportiv.

Astfel, indiferent de domeniul de activitate sau de tipul de garderoba, te vei putea folosi cu succes de vestiare metalice oricand apare nevoia unui spatiu de depozitare sigur si cu acces facil. Iata care sunt criteriile de baza dupa care te poti ghida in alegerea unui model potrivit de vestiare metalice:

- Pentru depozitarea articolelor de imbracaminte, opteaza pentru un model de vestiar cu doua compartimente: unul pentru haine curate, altul pentru cele murdare. In functie de domeniul de activitate, aceste vestiare metalice pot avea si compartiment dedicat pentru incaltaminte sau bancuta incorporata, ce usureaza mult schimbul hainelor.

- Daca doresti sa depozitezi instrumente, aparate sau obiecte de dimensiuni mici sau medii, alege un model cu 4 sau 6 compartimente, ideal pentru pastrarea in siguranta a bunurilor de valoare.

Exista insa si alti factori de care poti tine cont la achizitionarea de vestiare metalice. Astfel, pentru a beneficia de acest tip de mobilier pentru o perioada cat mai lunga, va trebui sa tii cont de urmatoarele:

Sistemul de securizare - foarte multe persoane vor pune accentul pe aceasta calitate a vestiarelor metalice, siguranta. De aceea, pentru a putea depozita in siguranta obiectele si bunurile personale, opteaza pentru modelele de vestiare metalice cu sisteme simple de inchidere, dar performante, pe baza de butuc cilindru cu cheie.

Materialul din care sunt confectionate - ca sa poti profita cat mai mult de utilitatea acestor piese de mobilier, alege vestiare metalice din tabla de otel profilata, cu o grosime de minim 0.6 mm. Astfel, nevoia de reparatii sau de interventii pe perioada folosirii dispare complet.

Starea de livrare - deoarece montarea unor vestiare metalice presupune anumite instrumente, fiind poate dificila chiar si pentru cei mai dibaci dintre noi, este recomandat sa achizitionati vestiare deja asamblate, care sunt mult mai compacte si mai robuste din acest motiv.

Dotari suplimentare - chiar si cele mai complexe vestiare metalice pot fi dotate cu optiuni suplimentare, ce fac utilizarea mai usoara si mai placuta. Iata cateva dintre acestea:

- fante de aerisire in acoperis pentru o mai buna circulatie a aerului;

- picioare metalice aplicate prin sudura H120 mm, cu terminatia din plastic reglabila pe inaltime, care iti permit sa cureti spatiul de sub dulap;

- acoperis inclinat;

- suport pentru umbrela si vas de colectare a apei;

- accesorii suplimentare: polita, bara de haine, agatatori tip carlig;

- cheie Master, ce ofera posibilitatea de a deschide toate usile;

- diferite tipuri de inchideri (maner antiefractie; maner cu inchidere din doua miscari/

inchidere in 3 puncte/ inchidere cu cifru mecanic/ inchidere cu cifru electronic/ inchidere cu moneda).

Pentru detalii, cat si pentru a achizitiona vestiare metalice la cele mai avantajoase preturi, intra acum pe site-ul Viamond.ro si descopera cele mai noi modele, alaturi de promotii, vouchere si produse cadou!

Vizualizări: 1,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: