S-a deschis vineri în Shopping City Târgu Jiu

TravelBrands deschide pe data de 19 octombrie, în Shopping City Târgu Jiu, prima agenţie de turism din incinta centrului comercial. Aici, pasionaţii de călătorii sunt aşteptaţi cu oferte speciale pentru orice tip de călătorii.

TravelBrands este un hypermaket de turism, care oferă o gamă de servicii complete, potrivite atât pentru turişti, cât şi pentru călătoriile de business. Vizitatorii centrului comercial vor găsi la TravelBrands bilete spre orice destinaţie din lume. De asemenea, aceştia pot opta pentru bilete de avion, de autocar, tren, servicii rent-a-car, transferuri, hoteluri, pachete de vacanţă, croisiere, excursii opţionale disponibile în fiecare destinaţie, circuite şi asigurări medicale.

Noua agenţie TravelBands by Eurolines se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 44 de metri şi este situată la parterul centrului comercial, între intrarea principală şi magazinul H&M.

În perioada 20 octombrie – 19 noiembrie, cei care se pregătesc de vacanţă şi achiziţionează din agenţia TravelBrands Târgu Jiu Shopping City orice pachet turistic compus din cazare şi transport cu avionul, vor primi cadou o geantă de voiaj sau un troller de cabină din gama Ronkato. De asemenea, în primul weekend de la deschidere, clienţii vor fi întâmpinaţi cu mai multe surprize în agenţie.

TravelBrands face parte din Grupul Eurolines România, cu o experienţă de peste 23 de ani în industria transportului internaţional de persoane şi turismului.

Vizualizări: 8,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: