Cum şi când pregăteşti cadourile de Crăciun

Crăciunul este o ocazie extraordinară de a le produce cea mai mare bucurie celor dragi prin oferirea de cadouri speciale. Cadourile sunt mărturii ale iubirii sau aprecierii pentru o persoană şi trebuie pregătit cu mult timp înainte de a-l oferi.

Găsirea cadourilor de Crăciun pentru familie și prieteni este o sarcină relativ ușoară la prima vedere. Trebuie să ştii cam ce le-ar face plăcere celor dragi şi primul lucru la care ar trebui să te gândești este că darurile nu vorbesc despre tine sau de gusturile tale ci despre ceilalţi.

Pentru a oferi un cadou perfect trebuie să te organizezi pe tot parcursul anului. Cel mai bine este să notezii pe tot parcursul anului ce ar bucura mult persoanele iubite, evitând stresul de ultimă oră.

Întocmește o listă lungă, adunând la un loc dorințele originale şi clasice ale persoanelor iubite. Poți schița apoi 2-3 idei pentru fiecare persoană şi înainte de Crăciun să te inspiri de pe acea listă. Cadoul pe care îl faci trebuie să fie o îmbinare a utilului cu elementul surpriză. Un coș cu bunătăți tradiționale de Crăciun este potrivit întotdeauna dar în el poţi adăuga diferite produse în funcţie de persoana căreia îl oferi.

Şi pentru că vine Crăciunul trebuie să ştii că ambalajul în care oferi un cadou special are o importanță deosebită, mai ales dacă este vorba despre cineva foarte drag. Culorile alese trebuie să fie: albul, roșul, argintiul sau chiar albastrul. Dacă ambalajul nu e ales cum trebuie, poate strica toată frumusețea cadoului. Şi nu uita de panglica care îl decorează care trebuie să fie de aceeaşi culoare.

Dacă eşti în criză de timp sau de insiraţie şi mergi acasă la familie, te poţi gândi că poate mama ta este pasionată de cafea, şi să îi comanzi un pachet special cu mai multe feluri de cafea, tatăl tău de dulciuri şi poţi să îi oferi un coş de dulciuri specifice sărbătorii iar bunica ta, cel mai probabil își dorește un obiect care să-i amintească de tinerețe. Dacă iubitul sau iubita ta adoră călătoriile, trebuie să fii mai creativ şi oferi ceva ce aminteşte de ultima vacanţă sau, de ce nu, ceva care să vorbească de o vacanţă viitoare.

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: