Horoscop

Valabil pe 7 decembrie

Berbec: E o plăcere să treceți prin locuri de care vă leagă amintiri intense, ba chiar aveți ocazia de a regăsi prieteni de demult, colegi de odinioară, persoane de care se leagă într-un fel sau altul copilăria sau tinereţea dumneavoastră. Amintirile frumoase revin la lumină vii şi puternice de parcă abia ieri s-au întâmplat.

Taur: Cât timp urmați strategia pe care v-ați propus-o cât mai relaxat, fără stres şi fără încrâncenare, veți ajunge la visul cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie să dezechilibrați nimic în urcuşul personal: nici să săriți peste etape, nici să vă stresați mai mult decât e cazul, nici să vă dați peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

Gemeni: Călătoriile acestei zile sunt înţesate de conflicte şi certuri de la orice fleac. De la violenţa celor participanţi la trafic până la dispute prin telefon, a lua legătura azi cu ceilalţi e un stres major! Aproape că ați vrea să vă retrageți într-un colț, să vă izolați de toată lumea, de vreme ce orice încercare de a intra în contact cu ceilalţi se soldează cu un mic scandal.

Rac: Atmosfera este contradictorie în jur. V-ați apucat serios de o activitate de durată, în care nu simţiți nevoia să vă grăbiți, în timp ce colaboratorii încep să vă preseze să ajungeți mai repede la rezultate. Nu dați randament în acest ritm, pentru că e totuşi o acţiune ce necesită concentrare, atenţie, lucru fără grabă, deci, dacă vă lăsați influenţat, începeți să faceți greşeli.

Leu: Emoţiile cresc la cote maxime pentru că trăiți un eveniment intim care are un efect major asupra stării psihice. Parcă un vis vi s-a împlinit, rugăciunile v-au fost ascultate, cineva acolo sus v-a auzit, pentru că este exact ceea ce inima dorea şi sufletul aştepta. Bucurați-vă de aceste momente superbe în care inima e răsfăţată cu senzaţii atât de plăcute.

Fecioară: Obstacolul care apare azi nu este deloc străin, pentru că ați mai trecut cândva prin situaţii similare. Ajunge doar să repetaţi reţeta de atunci, să vă aduceți aminte cum ați rezolvat problema data trecută, pentru că aveți deja experienţă în acest sens.

Balanţă: Întâlniți exact persoana de care aveți nevoie pentru a vă oferi o viziune imparţială din afară. Ea vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Vă puteți baza întru totul pe sfatul oferit de aceasta şi pe concluzia pe care o extrage la rece.

Scorpion: Înainte de a atrage atenţia pentru o eventuală nouă iubire, ar trebui să vă priviți cu mai multă afecţiune. Acordaţi-vă mai multă atenţie, ocupați-vă mai mult de corpul sau de aspectul exterior. E un moment bun să faceți o schimbare în modul de a fi, deci începeți cu alimentaţia, cu regimul de viaţă, cu look-ul, pentru că de aici ar putea surveni şi o serie de schimbări în modul în care vă vor vedea ceilalţi.

Săgetător: Se adună multă lume în jurul unui eveniment de care toţi sunt cumva interesaţi şi sunteți chemat să vă alăturați acestui colectiv. E ca o sărbătoare comună, ca o adunare la care fiecare îşi aduce contribuţia. Se simte un aer proaspăt în acest mediu, dialogul merge ca uns şi e o plăcere pentru toţi să intre în legătură unii cu alţii, să dialogheze, să colaboreze.

Capricorn: Chiar dacă nu aveți curaj să spuneți că planul la care visați este realizabil, nu vă luați după senzaţia de moment. Poate există şi animozităţi, poate ați dat piept cu suficiente amânări şi refuzuri, dar veţi vedea într-o zi că toate aceste piedici de pe parcurs au avut rostul lor. Ați învăţat să luptaţi, să nu renunțaţi, să credeți cu tărie în succesul final.

Vărsător: Stresul devine copleşitor şi vă face să reacţionați aiurea la diversele provocări care se ivesc în cale. Înainte de a lua decizii capitale, încercați să vă liniştiți, ca să nu vă exprimați ultimul cuvânt într-un moment de stres maxim. Ați putea regreta mai apoi că nu ați gândit mai îndelung, că nu ați luat decizii în momente mai liniştite.

Peşti: Din optimismul debordant se nasc azi proiecte creatoare de excepţie. Sunteți stimulat să visați până departe, aveți curajul să adăugați noi şi noi detalii la scopul propus şi sunteți încântat să vedeți ce bine evoluează toate într-o direcţie promiţătoare.

Vizualizări: 1,590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: