Horoscop

Valabil pe 11/12 decembrie

Berbec: Pui accent pe socializare și foarte bine faci, pentru că și comunicarea cu tine este mult mai facilă. Ești mai deschis, mai flexibil. Azi ai ocazia să te afirmi, să ieși în evidență, să te exprimi din plin și să fii și înțeles de ceilalți. Poți planifica proiecte, activități, asocieri.

Taur: Azi simți nevoia de stabilitate emoțională. E posibil să ai trăiri mai puternice, să te emoționezi mai repede sau mai tare ca de obicei de la o veste auzită, o știre citită, o discuție. Acceptă-ți emoțiile, dar încearcă să nu iei decizii, mai ales dacă este vorba despre bani.

Gemeni: Centrează-te pe tine, pe nevoile şi obiectivele tale. Fă-ți un plan pentru o bună perioadă de acum încolo. Ai nevoie de ordine, să știi că ai totul sub control, că nu apar lucruri imprevizibile. Odihnește-te sau planifică o mică ieșire în natură, preocupă-te de hobby-uri.

Rac: Zi a marilor decizii. Reușești să vezi dincolo de aparențe și cuvinte. Este un moment bun să-ți pui ordine în gânduri, în lucruri, să-ți faci planuri pentru o bună perioadă de acum încolo. Ai ocazia să stabilești obiective, unele strategii, să setezi limite, termene.

Leu: Astăzi vei reuși să îți găsești motivația de a continua, de a acționa, de a lupta. Dai dovadă de maturitate. Îți vei înțelege cu adevărat misiunea ta, vei vedea clar obiectivul spre care tinzi. Ești mai generos, mai înțelegător, mai atent cu cei cu care interacționezi.

Fecioară: Este o zi specială, poți primi un răspuns așteptat, poți afla unele informații utile, se pot întâmpla unele evenimente deosebite pentru tine, cu o încărcătură majoră din punct de vedere spiritual. Ești cuprins de emoții, poți avea unele revelații, trăiri intense.

Balanţă: Poţi simți nevoia să faci schimbări în sfera prieteniilor. Vrei să îți fie satisfăcută nevoia de apartenență, îți dorești să simți energiile grupului, echipei, să faci schimb de idei, să împărtășești, să socializezi. Moment bun să te vezi cu prietenii, să stabilești întâlniri, vizite.

Scorpion: Zi bună să iei decizii, să participi la o evaluare, într-o competiție, la un examen. Sunt favorizate negocierile, precum și lucrul cu hârtiile. S-ar putea să fii pe punctul de a încheia o etapă, un proiect, o sarcină, o acțiune care a durat ceva timp, o discuție mai veche.

Săgetător: Sunt posibile discuții sau întâlniri de pe urma cărora vei avea lucruri de învățat. Ai parte de conștientizări şi concluzii care te vor ghida ce acțiuni să întreprinzi în continuare. Este favorizat planul profesional, unde vei avea parte de laude şi rezultate frumoase.

Capricorn: Apar idei interesante, semnificative, de care ar fi bine să ții cont. Apar și persoane dispuse să ți se alăture într-un demers, să te sprijine, să te ajute. Fii mai prietenos și mai cooperant, așteaptă intervențiile celorlalți, fii mai deschis în interacțiunile cu alți oameni.

Vărsător: Este o zi karmică, fii atent la felul în care te comporți, la gândurile care îți vin în minte, alungă-le pe cele care te limitează, îți înnegresc ziua. De asemenea, fii mai atent la semnele și indiciile pe care ţi le oferă Universul, la premonițiile pe care le ai, la ce îți spune intuiția.

Peşti: Ai momente de conștientizare, de clarificare, de schimbare de viziune, de eliminare a unor convingeri și este minunat să accepți aceste schimbări benefice. Îți oferi ocazia de a vedea dincolo de bariere, de a avea mai multe posibilități.

Vizualizări: 1,185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: