Horoscop

Valabil pe 9 decembrie

Berbec: Astăzi este despre resurse, despre folosirea abilităților și despre a te folosi de ocaziile care apar. Atenţie la sectorul financiar, fie că va fi vorba despre achiziții, de a lua unele decizii pe termen lung legate de bani, fie surprize de tipul suplimentarea veniturilor.

Taur: Cuvintele-cheie pentru această zi sunt: prestigiu, recunoaștere, imagine, rezultate, reușite. Muncești azi cu spor, ești perspicace, găsești soluții. Ai bucuria de a-ți fi recunoscute unele merite, unele talente și poți să accezi către o altă poziție sau statut social.

Gemeni: Fii atent la vești și informațiile care vin azi spre tine. Poți primi o informație neașteptată, un mesaj neașteptat, dar util, poate chiar să fie vorba de un secret, de ceva care nu le este accesibil și altora, iar această informație te va ajuta. Fii precaut în zona cheltuielilor.

Rac: Astăzi vei căuta să faci pace, să ajungi la un consens cu alții, să mediezi lucrurile, să aplanezi conflicte. S-ar putea ca anumite situații sau persoane din trecut să reapară și să fii nevoit să te implici, să găsești soluții, să rezolvi lucrurile repede și definitiv.

Leu: Este un moment bun pentru o introspecție, pentru evaluare. S-ar putea să descoperi că unele lucruri sau situații care par frumos colorate și sclipitoare să nu fie chiar ce par. Ai nevoie de adevăr, oricât de crud și greu de digerat ar părea la prima vedere.

Fecioară: Poate nu ai acte de semnat sau rapoarte de făcut, dar trebuie să fii atent, fie că e vorba de un bon de cumpărături sau de o informație auzită de la cineva. Verifică informațiile, nu fi credul, nu te lăsa prea ușor influențat. Ascultă-ți intuiția și folosește-ți logica.

Balanţă: Se anunță o schimbare, iar aceasta va ține mai mult de atitudine, de mentalitate, de percepție. Vei fi tot mai tentat să renunți la lucrurile incomode, să treci de unele uși, să lași unele idei și convingeri în urmă. Puțină curățenie prin gânduri îți va prinde bine.

Scorpion: Ești puternic, pe poziții, faci alegeri după cum crezi tu. Nu asculți de nimeni când este vorba despre a lua decizii ce țin de sfera vieții personale. Nu lași pe nimeni să te destabilizeze emoțional sau să-ți submineze încrederea în forțele proprii și este minunat așa.

Săgetător: Ești într-o dispoziție analitică, faci strategii, planifici, te gândești la viitor. Cadru astral productiv în plan profesional, ești cooperant, interacționezi bine cu ceilalți, poți participa la întruniri, ședințe, întâlniri cu persoane influente sau cu autorități.

Capricorn: Apare cineva interesant în calea ta și te ajută să iei decizii pentru perioada următoare. Cadru astral bun pentru a organiza lucrurile, pentru a te ocupa de agenda ta pentru câteva săptămâni de acum încolo. Vrei să fie toate aranjate, predictibile, rezolvate.

Vărsător: Aproape că ai ajuns într-un punct spre care ai tins de mult timp, dar, deși ești atât de aproape, bateriile încep să te lase, ideile parcă nu mai vin cu aceeași lejeritate sau poate că s-a instalat oboseala? Zi bună să prioritizezi, să îți faci un plan, să rămâi motivat.

Peşti: Faci eforturi să păstrezi anumite aparențe, imagine ape care ai creat-o, iar asta te poate epuiza. Fii mai blând cu tine, cu standardele și cerințele pe care le ai la serviciu și în plan personal. Oferă-ți și mai multe momente de relaxare, nu ai cum să le rezolvi pe toate.

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: