Cum va fi candidatul PSD la Primăria Târgu Jiu 

Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj și președintele Consiliului Județean Gorj, a prezentat câteva informații despre viitorul candidat al social-democraților la Primăria Târgu Jiu: „O să avem un candidat din partid sau din afara partidului, dar care nu este implicat politic în prezent“. 

Cosmin Popescu a prezentat strategia pe care se bazează să câștige alegerile: „Suntem în perioada în care actualul președinte al organizației municipale, Cristi Rujan, lucrează cu echipa pe care o are la definitivarea tuturor organizațiilor secțiilor de votare, care, din punctul meu de vedere, reprezintă baza câștigării viitoarelor alegeri, Dacă nu avem o organizare așa cum trebuie pe fiecare din cele 56 de secții de votare din Târgu Jiu nu ai nicio șansă. 

În prima parte a anului o să avem acest sondaj de opinie, pentru că în această perioadă de sărbători și în care oamenii se gândesc la facturi, sondajul nu ar fi relevant. Ne interesează notorietatea, încrederea. Vrem să scoatem din acest sondaj și platforma electorală, în funcție de nevoile cetățenilor.

Trebuie pregătite proiectele dar și cu sursa de finanțare. 

Obligația celor doi care vor fi clasați este să iasă în stradă și să discute cu cetățenii“, a spus Cosmin Popescu la o emisiune de la Radio Târgu Jiu. 

Vizualizări: 2,545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: