Cum va sărbători Stoican evitarea retrogradării Pandurii

Pandurii a plecat cu un punct de la meciul cu Poli Iași, iar tehnicianul gorjenilor Flavius Stoican spune că este un rezultat important pentru moralul echipei. Totodată, evitarea retrogradării române obiectivul acestuia. Le-a spus jurnaliștilor și cum va sărbători dacă dorința îi va fi îndeplinită: își va lăsa mustață.

Rezultatul meciului cu CSM Poli Iași îi dă speranțe antrenorului Flavius Stoican.  „A fost un meci în care noi ne-am pus speranţe, chiar dacă am întâlnit una dintre cele mai bune echipe care se află în zona aceasta a clasamentului, în zona de play-aut, dar cu gânduri de play-off. A fost destul de greu, dar mă bucur că am reuşit să nu cedăm până la final. A fost un meci greu, dar important e că nu am cedat! Sper să avem aceeaşi atitudine până la final şi sunt convins că se va vedea de la zi la zi o creştere, pentru că eu am încredere că aceşti băieţi vor trece peste tracul Ligii I, pentru că încă suferim, vreau mult mai multă încredere, pentru că posibilităţi eu cred că le au. E un punct important mai ales pentru moral, pentru că până la urmă am reuşit doar un punct şi nu am câştigat cu toate că, dacă eram puţin mai atenţi puteam să luăm toate cele trei puncte. Puteau şi ei să câştige dar acest egal, clar ne dă încredere pentru viitor”. Totodată, reprezentantul sindicatelor la Pandurii, Marin Condescu, spune că startul este încurajator.

Entuziasmat după scorul 1-1 cu Iași, Flavius Stoican a anunţat că-şi va schimba look-ul dacă va salva echipa de retrogradare. "Dacă reuşim să ne salvăm de la retrogradare, o să mă vedeţi cu mustăcioară. Chiar nu am purtat niciodată şi nu ştiu cum voi arăta, dar o să mă vedeţi cu o mustaţă stufoasă", a declarat Stoican. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, tehnicianul de 40 de ani mai vrea jucători noi la echipă. "Mai avem posturi pe care aş vrea să le dublăm. Până când se va încheia perioada de transferări, vreau să mai aducem jucători, ca să nu fiu nevoit să improvizez în cazul unor accidentări", a conchis Stoican. Etapa viitoare, CS Pandurii Târgu Jiu va juca, la Ovidiu, cu Viitorul Constanţa.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: