Debut promițător pentru Pandurii Târgu Jiu

Început promițător pentru Pandurii Târgu Jiu, tinerii jucători ai lui Flavius Stoican reușind să ia un punct după partida cu Poli Iași. Lotul format cu chiu cu vai, după reducerea drastică a salariilor, a reușit să facă o impresie bună. Ei au dat totul pe teren în fața jucătorilor Iașiului, care în urmă cu doar o jumătate de an jucau în preliminariile Europa League!

Pandurii şi CSM Poli Iaşi au încheiat la egalitate, scor 1-1, prima partidă oficială a anului în Liga 1. Ieşenii au avut cea mai importantă ocazie a meciului de la Drobeta Turnu Severin, bara lui Andrei Cristea, înainte de a deschide scorul prin Vasile Gheorghe în minutul 60. Noua echipă a lui Flavius Stoican a salvat un punct cu zece minute înainte de final graţie căpitanului moldovenilor, Ovidiu Mihalache, care i-a oferit pe tavă golul de 1-1 lui Sergiu Negruţ, introdus de numai 16 minute pe gazon. Pandurii are 19 puncte în urma egalului şi se află tot pe locul 11 în Liga 1, iar CSM Poli Iaşi are 26 şi a urcat, momentan, pe poziţia a opta în clasament. Gorjenii au jucat peste așteptări aseară şi i-au încurcat pe moldoveni în tentativa acestora de a prinde play-off-ul.

Tehnicianul Flavius Stoican a părăsit stadionul din orașul natal cu pieptul înainte și în aplauzele puținilor spectatori prezenți, în vreme ce Eugen Neagoe, antrenorul Poli Iași, a irosit o mare oportunitate de a se apropia de locurile de play-off.

"Ştiam că va fi un meci greu, mai ales că era primul joc împreună pentru noi. Am încercat să nu primim gol şi să nu pierdem, ne-am descurcat bine având în vedere că adversarul a fost unul dificil"

Răzvan Stanca, portar Pandurii

"Pandurii nu sunt o echipă construită peste noapte, au deja trei săptămâni împreună. Eu ştiam că va fi greu, le-am spus asta jucătorilor pentru că i-am urmărit în Antalya. Când faci greşeli cum am făcut noi, fotbalul te pedepseşte"

Eugen Neagoe, antrenor Poli Iaşi

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: