Cum vrea Ambulanța să reducă din cheltuieli

Panourile fotovoltaice sunt speranța că vor fi diminuate facturile și la Serviciul de Ambulanță Gorj. Instituția vrea să monteze astfel de panouri ca să mai reducă din cheltuieli. Și nu este singura investiție pe care o are în plan directorul Tiberiu Tătaru. El a explicat că-și dorește și realizeze și câteva stații electrice și să reabiliteze sediile substațiilor din județ.

Investițiile creionate deja urmează să fie realizate anul viitor. Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj își dorește, în primă fază, să instaleze panouri fotovoltaice care să ducă la reducerea facturilor.

„Vrem să reducem cheltuielile lunare, să montăm niște panouri fotovoltaice. Când spun că ne dorim investiții, mă refer la trecerea, ușor-ușor, pe parte electrică a autovehiculelor, lucru care se va concretiza în montarea unor stații electrice, mă refer la reabilitarea substațiilor pe care le avem în județ și care au anumite carențe din punctul de vedere al cosmetizării”, a declarat directorul instituției, Tiberiu Tătaru, într-o emisiune la Accent TV.

Vizualizări: 955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: