Spital din Gorj, în reabilitare: „Ne dorim un spital modern cu standarde înalte”

Continuă investițiile în Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari. Clădirea unității medicale a intrat într-un amplu proces de reabilitare și igienizare. În ultimii ani, spitalul respectiv a beneficiat de investiții majore, astfel încât pacienții să aibă parte de servicii medicale de calitate.

În prezent, echipele de muncitori lucrează la reabilitarea corpului C al clădirii în care funcționează Spitalul Orăşenesc „Sfantul Ştefan” din Rovinari.

„Spitalul Orăşenesc „Sfantul Ştefan” Rovinari se află într-un amplu proces de reabilitare şi igienizare a corpului C, lucrări care includ înlocuirea instalaţiilor sanitare, ferestrelor şi ușilor, aplicarea de linoleum antibacterian in saloane cât şi reparaţii la nivelul secţiilor si compartimentelor.

Ne pare rău pentru disconfortul creat dar ne dorim un spital modern cu standarde înalte din toate punctele de vedere.

Suntem conștienți că doar printr-un efort constant trecând prin diverse etape putem ajunge la obiectivul propus şi anume un grad ridicat al calităţii serviciilor medicale oferite cetăţenilor”, au transmis reprezentanții Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” din Rovinari.

Spitalul „Orăşenesc Sfântul Ştefan” Rovinari a fost înființat în anul 1989 cu un număr de 250 de paturi, însă în prezent datorită mai multor modificări organizatorice, spitalul are în structură un număr de 121 de paturi de spitalizare continuă și 16 paturi spitalizare de zi. În ultimii ani, unitatea medicală s-a transformat radical: secțiile au fost reabilitate, a fost achiziționată aparatură de ultimă generație și au fost angajați numeroși medici specialiști.

Vizualizări: 1,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: