Cumpără șosete colorate! Afacerea care ajută copiii din centrele de plasament

Afacere inedită demarată de trei tineri din Târgu-Jiu care, pe lângă profit, vor să aibă și satisfacția că au ajutat într-un fel beneficiarii din centrele de protecție socială din România. De aproximativ o lună au început să vândă șosete colorate pe internet și, la fiecare pereche comercializată, o alta merge spre centrele de protecție din România. Totul a pornit de la ideea de a dezvolta o afacere în pandemie.

Vlad Udrescu are 21 de ani și a absolvit Colegiul Național ”Ecaterina Teodoriu“ din Târgu-Jiu, iar acum este student în Regatul Unit al Marii Britanii. Împreună cu doi foști colegi din liceu, Andrei Dumitrescu și Ionuț Duiu, studenți la o universitate din București, s-a gândit să demareze o afacere. Cum orice perioadă de criză creează oportunități, așa a luat ființă bussines-ul celor trei.

”Am zis să nu stăm degeaba în pandemie și ne-am gândit să facem o afacere. Am vrut să deschidem inițial ceva pe programare, dar ne-am gândit mai bine și am decis să facem ceva inedit. Pentru că nouă, dar și tinerilor în general le plac șosetele colorate, am deschis un magazin on-line unde vindem șosete colorate. Afacerea este la început, avem o lună de când am lansat site-ul, dar avem încrederea că va fi un succes” , a declarat Vlad Udrescu, administratorul Dotinator Venture SRL.

Ceea ce face diferența între afacerea celor trei tineri din Târgu-Jiu și alte bussines-uri din mediul on-line este faptul că de aici au de câștigat și copiii aflați în grija statului. ”Am vrut să fie ceva inedit, care să ne scoată din tipare și am văzut pe internet că cele mai căutate produse de către centrele de protecție socială din România sunt șosetele. Ne-am decis atunci că, la fiecare pereche de șosete vândută, una va fi donată copiilor din centre, unde este mare nevoie de aceste articole. De aceea, cei care cumpără aceste șosete colorate, pe lângă faptul că se bucură de ele, fac fericit și un copil din centrele din România”, a mai spus Vlad.

Brandul creat de cei trei tineri din Târgu-Jiu își propune să ajute cât mai mulți copii aflați în situații nefavorabile sub sloganul ”Doar cu Socksy, cumperi 1, donezi 1“.

Site-ul este funcțional de aproximativ o lună și deja s-au vândut câteva zeci de perechi de șosete vesele.

Vizualizări: 3,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: