Cumpărăturile făcute la Shopping City Târgu Jiu se transformă în fapte bune

Gorjenii sunt invitați să facă fapte bune și să transmită, cu ajutorul sesiunilor de cumpărături din Shopping City Târgu Jiu, mesaje de speranță către cei mai puțini norocoși.

Între 22 iunie și 6 iulie, cumpărăturile făcute în magazinele din Shopping City Târgu Jiu se pot transforma în fapte bune. Pentru orice bon în valoare de 250 de lei, centrul comercial le oferă clienților posibilitatea de a dona diferite gesturi bune către categoriile de persoane direct afectate de pandemia de COVID-19: personalul din linia întâi care lucrează neîncetat pentru combaterea răspândirii virusului, vârstnici, familii nevoiașe și copii și adolescenți din centrele de plasament. 

Orice bon de 250 de lei acordă posibilitatea de înscriere la tombola prin care clienților li se oferă posibilitatea de a alege o categorie socială pe care își doresc să o susțină în mod direct, prin fapta lor bună. Astfel, clienții își pot alege una dintre cele 5 surprize prestabilite la „Panoul de Fapte Bune”, prezent în zona InfoDesk, primesc apoi un tichet care atestă validitatea alegerii și îl înscriu în tragerea la sorți pentru cele 15 fapte bune pe care Shopping City Târgu Jiu le va îndeplini în numele vizitatorilor săi.

Faptele bune dintre care clienții Shopping City Târgu Jiu pot alege sunt:

 voucher cadou pentru o persoană din linia 1 

 pachet cu alimente de bază pentru o persoană vârstnică 

 pachet cu produse igienico-sanitare pentru o familie cu resurse financiare limitate

 pachet cu jucării pentru un copil cu vârsta de până în 10 ani dintr-un centru de plasament din județ

 voucher cadou oferit unui adolescent dintr-un centru de plasament din județ

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Shopping City Târgu Jiu, precum și pe pagina de Facebook.

Vizualizări: 1,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: