Mall-ul din Târgu Jiu se redeschide cu promoții și premii

De luni își vor redeschide ușile și magazinele din centrul comercial din Târgu Jiu. Mall-ul a fost închis de aproape două luni, dar reluarea activității se va face după noi reguli care să reducă la minimum riscul de îmbolnăvire la cumpărături. Ca să încurajeze târgujienii să meargă la mall, reprezentanții centrului comercial au anunțat reduceri în primele trei zile și premii.

Cinci târgujieni au ocazia să câștige luni un voucher de cumpărături în valoare de 50 de lei de la un magazin de articole vestimentare sportive. Regula concursului este ca internauții să spună ce magazin vor vizita pentru prima dată după marea redeschidere. Circa o mie de persoane s-au înscris la concurs. Doar cinci vor câștiga. Numele lor vor fi anunțate luni, înainte de ora 10.

Mai multe magazine au anunțat reduceri în primele trei zile. Restaurantele, locul de joacă și sălile de cinema vor rămâne închise. Cei care vor să cumpere totuși mâncare din mall pot face asta în regim de „take away”.

Cu toate acestea, regulile de protecție împotriva coronavirusului vor fi respectate și în magazinele de la mall. Trebuie să păstrăm distanța la cumpărături, iar oficialii centrului comercial dau asigurări că se fac des acțiuni pentru dezinfecția spațiilor: „Siguranța ta rămâne prioritatea noastră și am luat toate măsurile de prevenție, pentru ca tu să ai parte de #ShoppingÎnSiguranță. Curățăm cu frecvență ridicată pentru a-ți ura "bine ai revenit" în cele mai sigure condiții și te încurajăm să ni te alături prin respectarea tuturor măsurilor de protecție”.

Vizualizări: 5,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: