S-a lansat platforma online GorjBiz.ro - principala sursa de stiri cu caracter economic din Gorj

GorjBiz este un proiect inedit, initiat in urma constatarii unui vid informational asupra mediului economic gorjean in spatiul online. Acesta s-a materilizat sub forma unui START-UP cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Nevoia de informatie de actualitate, coagulata, de calitate și la îndemâna utilizatorilor și-a gasit soluția prin crearea unei platforme bifuncționale.  Pe de o parte, GorjBiz îți propune să devină în cel mai scurt timp principala sursă de știri cu caracter economic din județul lui Brâncuși, iar pe de altă parte oferă un cadru ideal de promovare profesionistă a companiilor gorjene.

Trebuie spus ca proiectul este unul nu doar inedit ci si unic la nivelul judetului, neexistand niciun alt spatiu online in care societatile se pot inscrie in scopul imbunatatirii imaginii brand-ului atat in fata clientilor vizati, cat si pentru a atrage atentia potentialilor investitori.

Mii de consumatori din online vad un singur mesaj: AL TAU!

Într-un mediu  dinamic și extrem de selectiv, simpla prezența online nu garantează convertirea vizualizărilor în ROI, ba mai mult poate dăuna dacă este facută într-un mod neprofesionist.

Chiar și pentru simpla publicare a articolului de prezentare a firmei, cu un material furnizat de catre dumneavoastră, echipa GorjBiz va optimiza corespunzător conținutul din punct de vedere SEO și vizual. Mai mult, articolul odată publicat, va fi diseminat si pe rețelele de socializare.


Gorjbiz – campanii de presă la nivel național

Fie ca este vorba despre campanii în Social Media (plătite și organice) sau despre campanii în presa locală și națională, serviciile GorjBiz includ copywriting-ul, serviciile de optimizare în motoarele de cautare (SEO) și publicare atât în mediul online, cât și în offline.

Orice campanie de marketing reusita implică atragerea atentiei, crearea și menținerea interesului pentru grupul țintă vizat in campanie. Așadar, profesionistii GorjBiz, vor scoate în evidență atuu-rile business-ului dumneavoastră prin crearea de conținut autentic, relevant și util, atât pentru articole de tip comunicate de presă,  interviuri, review produs/ serviciu, cât și pentru advertoriale.

Toate textele elaborate vor fi insotite de  un continut vizual de calitate. Specialistii GorjBiz în fotografie digitala pot realiza pentru clienții săi ședinte foto (corporate, fotografie de produs, etc), dar se pot ocupa și de editarea / optimizarea acestora pentru a maximiza rezultatele.

Specialiștii GorjBiz pot integra campaniile de promovare online cu organizarea unor evenimente corporate reușite. Pentru acestea din urmă oferim: ghirlande / arcade baloane, lansări baloane cu heliu, hostess, sonorizare și lumini, aranjamente florale, foto corner personalizat.

GorjBiz – servicii integrate pentru dezvoltare, mentenanta si promovare web

Când vine vorba de serviciile noastre, folosim toate mijloacele si resursele necesare pentru ca sa aveti parte de strategia perfectă pentru campania de promovare. Stabilim împreună obiectivele campaniei astfel încât să concepem cel mai eficient şi relevant “scenariu”, iar apoi dezvoltam un concept creativ, de impact prin care să comunicăm personalizat cu publicul ţintă.

Pentru orice detaliu tehnic si contractual va stam la dispozitie cu informatii.

Contact:  [email protected], www.gorjbiz.ro
Telefon: 0723034060

Vizualizări: 1,943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: