Cursă pe Transalpina cu Mihai Leu pentru băcița Mărioara

Experiență inedită pentru Mărioara Băbu, băcița de la stâna de pe Transalpina, după ce Mihai Leu, campion mondial la box și curse auto, a invitat-o la o „plimbare” cu o mașină de curse pe cea mai înaltă șosea din țară, imaginile fiind difuzate acum de televiziunile centrale care au surprins momentul.

Cunoscută de miile de turiști care îi trec pragul în fiecare vară pe la stână, băcița nu a ratat ocazia de a sta în dreapta unui fost campion mondial, care a încins inclusiv cancerul în anii trecuți. Mărioara Băbu a avut una din puținele ocazii cu care se întâlnesc în viață „muritorii de rând” pentru a urca în dreapta lui Mihai Leu, la finalul plimbării pe Transalpina ea declarându-se încântată de experiența respectivă.

Mihai Leu este un vizitator fidel al stânei de pe Transalpina, drumul pe care l-a făcut recent până acolo având legătură cu faptul că în luna octombrie va organiza la Sibiu un raliu la care i-a invitat și pe turiștii întâlniți în vârf de munte. Sportivul nu a ratat ocazia de a servi o mămăliguță caldă, făcută la ceaun, cu brânză proaspătă și cu tocan de oaie, așa cum nici turiștii prezenți la stână nu au ratat momentul unei fotografii cu el. Între timp, pe la stână au trecut și alte vedete autohtone, dintre cei menționați de Mărioara Băbu într-una din postările sale pe Facebook fiind nimeni altul decât Ion Țiriac, o altă glorie a sportului românesc, dar și a mediului de afaceri din țara noastră.

Galerie foto


Vizualizări: 2,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: