O celebritate l-a dat în judecată pentru că a agresat-o sexual în public (vezi poza care îl incriminează!)

Se întâmpla în 2013. Taylor Swift își făcea o poză cu un DJ, înaintea unui concert. În timp ce poza era făcută, David Mueller (numele DJ-ului) i-ar fi strecurat mâna sub fustă și a apucat-o de fese, spune avocatul lui Swift.

DJ-ul a fost concediat de postul de radio la care lucra la 2 zile după incident, iar cântăreața spune că a fost ”îngrozitor să fie nevoie să cânt în fața a 13.000 de oameni după o scenă atât de șocantă și de traumatizantă”.

În timpul procesului, jurații și judecătorul au analizat poza în discuție. Deși Swift și echipa ei au încercat să țină fotografia la secret, aceasta a apărut pe site-ul de monden tmz.com. Iat-o:

Swift cere daune simbolice de 1$, spunând că n-o interesează decât să ofere un sprijin și un punct de plecare femeilor agresate sau hărțuite sexual din toată lumea, ”pentru ca acestea să prindă curajul de a denunța un act atât de umilitor”. După spusele ei, în special în industria muzicii astfel de atingeri nepotrivite sunt foarte des întâlnite. 

Avocatul lui Swift a citat un studiu conform căruia una din trei femei este hărțuită sau agresată sexual la locul de muncă. 

Vizualizări: 4,718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: