Dacia ieftinește modelul Spring și face o ofertă specială!

Dacia reduce prețul modelului electric Spring după o perioadă ungă de scumpiri. Una dintre cele mai ieftine mașini electrice de pe piață va fi și mai ieftină în curând.

Prețul primului model electric oferit de Dacia a scăzut pentru prima dată după ce ultimii ani au fost marcați de scumpiri ce au dus prețul micului model electric de oraș în marje apropiate de cele ale rivalilor.

„Dacia Spring își păstrează coroana și titlul de cel mai bine vândut automobil electric în România. Vânzările foarte bune se datorează nu doar nevoii oamenilor de o mașină electrică, mică, dar și prețului accesibil de achiziție, mai ales prin intermediul programul Rabla Plus. Acum, Dacia a redus prețul pentru Spring prin intermediul unei oferte speciale”, anunță ProMotor care anunță și prețul nou.

Dacia a dezactivat deja configuratorul pentru Spring iar clienții pot cumpăra acest model de pe stoc, la un preț redus cu peste 3.000 de euro.

Pe stoc există mai multe mașini cu livrare rapidă care se încadrează în oferta specială a mărcii, fiind disponibile în echiparea Expression, pentru prețul de 18.900 de euro. De asemenea, versiunea Extreme, cea echipată cu motorul de 65 CP, este disponibilă pe stoc la prețuri ce pornesc de la 22.849 euro. Totuși, acesta este un preț mai mare decât cel la care a fost lansată această versiune. Inițial, Dacia Spring Extreme costa 22.450 euro.

Vizualizări: 2,958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: