Păreri despre VigoForte - Are eficiență? Află Pro și Contra

VigoForte este un supliment alimentar utilizat pentru ameliorarea simptomelor disfuncției erectile și ale ejaculării precoce.

Părerile despre VigoForte sunt împărțite, majoritatea persoanelor fiind mulțumite de efectul puternic și lipsa reacțiilor adverse, cei nemulțumiți amintind faptul că efectul nu ține decât câteva ore sau că apare după 20-30 de minute de la administrare.

Pastilele VigoForte conțin doar ingrediente naturale, precum L-arginina HDL, tribulus terrestris, rhodiola rosea, pulbere de scorțișoară de Ceylon, panax ginseng C.A. Meyer și pinus massoniana și poate fi achiziționat doar de pe site-ul producătorului.

Ce este VigoForte?

VigoForte face parte din categoria suplimentelor alimentare pentru bărbați, utilizat pentru creșterea performanțelor sexuale datorită substanțelor active precum L-arginină, rădăcină ruja sau scoarță de pin, apărut pe piața din România în anul 2023 și notificat de Ministerul Sănătății.

Părerile pozitive despre VigoForte


Majoritatea părerilor din mediul online sunt pozitive. Pe site-uri precum Emag, diverse forumuri sau grupuri de Facebook, suplimentul alimentar este lăudat pentru efectul puternic și prelungit, precum și pentru lipsa efectelor secundare la administrare, dovedindu-se astfel un produs sigur și eficient.

Câteva păreri ale clienților sunt:

"Sotul meu este foarte multumit. Poate nu este cel mai puternic produs de potenta, dar nu are nici cel mai mic efect secundar." Carmina N.

"Un produs eficient si usor de administrat. O singura pastila imi ajunge peste 4 ore, deci nimic de reprosat" Alex P.

"L-am achizitionat la recomandarea medicului urolog pentru ca i-am spus explicit ca nu vreau produse chimice, pana acuma am avut rezultate bune si sunt la a doua cutie" Vasile A.

Părerile negative despre VigoForte


Părerile negative apărute în urma utilizării VigoForte se axează pe faptul că efectul durează doar câteva ore și că nu apare instant, ci după 20-30 de minute de la administrare, dar și pe faptul că nu poate fi administrată decât o pastilă pe zi.

Exemple de review-uri negative sunt:

"Efectul nu este unu chiar de durata, la mine a disparut efectul dupa 2 ore la alte produse tine mai mult dar in schimb nu am avut dureri de cap sau alte probleme" Culita E.

"Si-a facut efectul dupa 30 de minute eu care credeam ca are efect imediat si a fost ca o surpriza pentru mine mine sa ma trazesc dupa 30 de minute ca otelul jos :D" Ionel C.

Ce conține VigoForte și unde se poate găsi?


VigoForte conține colții babei (tribulus terrestris), rădăcina ruja (rhodiola rosea), L-arginină HCL, rădăcină de ginseng roșu (panax ginseng C.A. Meyer), pulbere de scorțișoară de Ceylon și scoarță de pin (pinus massoniana) și se poate găsi doar pe site-ul oficial al produsului deoarece farmaciile aplică un adaos mare prețului, iar producătorii doresc să controleze distribuția, pentru a preveni contrafacerile și prețurile exagerate.

Vizualizări: 1,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: