Davițoiu, criticat de cei trei aleși PMP sancționați

Președintele Partidului Mișcarea Populară Gorj, Nicolae Davițoiu, este criticat de cei trei aleși locali care au fost sancționați la începutul săptămânii în Comitetul Executiv Județean. Este vorba despre Leonida Belgher, care și-a pierdut calitatea de președinte al PMP Alimpești, deși a obținut cel mai bun rezultat din județ, peste 17%, dar și de Liviu Andrei - consilier județean și Ion Săvoiu - consilier local, cărora le-a fost retras sprijinul politic. Măsurile vor fi valabile după validarea lor de către conducerea centrală a formațiunii.

Cel mai critic a fost Belgher, care a cerut demisia lui Davițoiu. “Nu cred că au vreun motiv să mă sancționeze. Sunt pe primul loc la PMP pe județ. Dacă tovarășul Davițoiu crede că partidul este pe persoană fizică, se înșeală”, a spus Belgher la Radio Infinit, unde a cerut demisia lui Davițoiu.

Ion Săvoiu este consilier local la Târgu Jiu și președinte al organizației municipale. PMP a luat un scor de 7,53% în municipiu, peste media națională. “Analiza activității mele a făcut-o, cred, într-un moment de furie”, a spus Săvoiu. “Mi s-a spus că nu m-am implicat, ceea ce este de râsul curcilor”, a adăugat consilierul local, susținând că este vorba de o răfuială personală.

Liviu Andrei a spus și el la postul de radio că decizia este una pripită, mai ales că partidul are foarte puțini oameni care aduc voturi. “Mi s-a reproșat că nu am lipit afișe”, a mai spus Andrei, menționând că așteaptă hârtia și că se va adresa instanței. În schimb, Săvoiu a spus că nu va da partidul în judecată.

Vizualizări: 1,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: