De ce mint unii primari că nu au bani de salarii

Un primar din Gorj îşi critică dur colegii care se plâng la final de an că nu au bani pentru salariile angajaţilor. Este vorba de primarul din comuna Aninoasa, care susţine că cei care cer bani pentru acest capitol vor să mai facă rost de fonduri pentru alte cheltuieli.

Chiar dacă a fost un an greu din punct de vedere financiar, primarul din comuna Aninoasa susţine că nu sunt probleme cu plata salariilor către funcţionari.

Ilie Petroi nu-şi înţelege colegii din alte comune care se plâng că nu au bani de salarii şi explică şi de ce spune acest lucru. "Noi încheiem să zicem bine acest an din punct de vedere financiar, mai ales în ceea ce priveşte funcţionarea primăriei. Vă spun clar şi nu vreau să intru prea mult în amănunte. Treburile astea, că nu sunt bani de salarii, că sunt primării care nu dau salariile la oameni că nu au fonduri sunt doar nişte artificii ale colegilor mei care-şi subestimează bugetul ca să facă rost de ceva bani. Spun asta pentru că, atunci când se face bugetul pe un an, în primul rând se asigură salariile şi cheltuielile cu funcţionarea primăriei, iar apoi se trece la investiţii. Nu vreau să comentez prea mult, dar, cum am spus, vor să-şi crească bugetul cu aceste artificii".

Vizualizări: 4,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: