Primar, viceprimar şi consilieri locali, fără bani de sărbători

Aleşii locali dintr-o comună din Gorj au rămas fără bani de sărbători pentru ca angajaţii primăriei să-şi poată lua salariile. Se întâmplă în comuna Turburea, acolo unde primarul şi viceprimarul nu şi-au luat salariile pe luna noiembrie şi nici consilierii locali nu au primit indemnizaţiile.

S-a luat această decizie pentru ca funcţionarii primăriei să nu rămână fără bani de sărbători.

Primarul din comuna Turburea a reuşit să facă rost de fonduri numai pentru salariile angajaţilor şi a decis ca aleşii locali să-şi primească drepturile băneşti anul viitor. "Cu ajutorul domnului preşedinte Cosmin Popescu şi a domnului Gheorghe Paraschivu de la Finanţe am reuşit să deblocăm 110.000 de lei pentru salarii, plus că am mai colectat noi la nivelul comunei 60.000 de lei din impozite şi taxe locale şi în felul acesta am reuşit să dăm salariile la funcţionarii primăriei. Eu cu viceprimarul şi cu cei 12 consilieri locali o să primim la anul banii pentru luna noimebrie", a precizat primarul Ion Bârcă.

Primarul din comuna Turburea a ţinut să precizeze că, din discuţiile purtate şi cu alţi primari din Gorj, mai multe UAT-uri din judeţ au probleme la acest capital.

Vizualizări: 2,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: