Inspectoratul Școlar Gorj, condus de un simplu inspector. Ișfan: E o anomalie mare!

Situație mai puțin obișnuită la Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Instituția este condusă de un simplu inspector școlar. S-a ajuns aici pentru că șefa instituției, Marcela Mrejeru, este în concediu medical, iar adjunctul Ion Ișfan a solicitat concediu de odihnă. Înainte să intre în concediu medical, Mrejeru i-a delegat o parte din atribuții unui inspector școlar.

În prezent, inspectorul Marius Staicu este cel care a preluat atribuțiile de inspector general adjunct și el se ocupă de conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj.  

Ișfan a comentat această situație, la Radio Târgu Jiu. Susține că situația este una nemaiîntâlnită și deloc normală: “Din câte știu eu, în locul domniei sale l-a lăsat pe domnul inspector școlar Marius Staicu, care, de fapt, a tot fost inspector școlar cu atribuții de inspector școlar general adjunct. Domnia sa răspunde, face mapa de câteva zile. Nu e normal. Sunt funcții diferite. E o anomalie foarte mare, dar se poate orice în România. E o anomalie pentru că domnia sa ocupă o funcție de îndrumare și control, nu ocupă o funcție de conducere”.

Vizualizări: 5,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: