De la costumul popular, la costumul de baie

Cântăreţele de muzică populară pe care ne-am obişnuit să le vedem în ie îşi surprind fanii pe perioada verii cu fotografii în costume de baie. Cea mai îndrăzneaţă pare să fie fosta solistă de la „Doina Gorjului”, Maria Constantin.

Maria Constantin are 30 de ani şi două divorţuri la activ. Arată foarte bine, astfel că nu ezită să pozeze în costum de baie. Popularitatea ei a crescut după a doua căsătorie, cea cu Marcel Toader, şi mai ales după divorţul de acesta. Artista are un tarif de 1.500 de euro pe oră şi este extrem de solicitată la concerte, atât în ţară, cât şi în comunităţile de români din străinătate.

Olguţa Berbec este de loc din Mehedinţi, dar s-a remarcat ca artistă tot la „Doina Gorjului”. Primii paşi în muzica populară i-a făcut în anul 2000, în cadrul grupului folcloric „Liliacul” din Baia de Aramă. La cei 34 de ani ai ei este fericita mămică a unei fetiţe de doi ani. Olguţa Berbec, deşi arată foarte bine, pozează în ţinute decente, respectându-şi statutul de femeie măritată.

Ornela Pasăre are 33 de ani, este din Târgu Jiu şi a început să cânte la vârsta de cinci ani. Însă, cariera ei a cunoscut un avânt cu o piesă compusă de Costi Ioniţă, pe care cei doi au interpretat-o în duet. A fost căsătorită vreme de patru ani cu subcomisarul Marian Lupu, de care a divorţat neaşteptat în 2016.

Cei doi păreau că formează un cuplu extrem de reuşit, dar de multe ori aparenţele sunt înşelătoare. Tânăra îşi construieşte o carieră la Bucureşti şi este des invitată la emisiunile mondene.

Vizualizări: 3,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: