Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Silvia îşi pune silicoane. Vrea emisiune la tv!

Gorjeanca Silvia Popescu îşi pune silicoane. Nu din banii câştigaţi la „Bravo, ai stil! All stars!”, ci sponsorizată de un medic care vrea să îşi facă reclamă. Silvia Popescu a câştigat pentru a doua oară 100.000 de lei la show-ul de modă de la Kanal D, iar acum are oferte pentru a lucra în televiziune.

Silvia, câştigătoarea „Bravo, ai stil! All stars!”, a decis să îşi pună silicoane, chiar dacă nu este complexată de mărimea sânilor. „Săptămâna viitoare îmi pun silicoane, mi-a oferit un doctor. Am fost aleasă dintr-un mănunchi de fătuci din peisajul monden bucureştean şi (n.r.. doctorul) a simţit că am mai multă nevoie decât altele şi eu cred că vreau să îmi pun sâni. Naturalul prinde doar la un segment, dar eu vreau să prind la mai mult segmente. O să fie decent şi dozat”, a spus Silvia Popescu pentru Cancan.ro.

Gorjeanca spune că vrea să lucreze în televiziune, acolo unde aspectul este extrem de important. „Cred că o să lucrez în televiziune, am primit două propuneri interesante, de la două televiziuni diferite, dar eu sunt loială Kanal D”, a mai spus Silvia Popescu.

Vizualizări: 2,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: