De unde vor fi cele mai multe plecări din CE Oltenia. Lista!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj va oferi servicii de preconcediere viitorilor disponibilizaţi din cadrul Complexului Energetic Oltenia Oltenia. Zona cu cele mai multe plecări este Rovinari, cu 61 de persoane, asta în condiţiile în care per total companie vor fi 200 de persoane concediate.

De la sediul principal al CE Oltenia vor pleca acasă 18 persoane, dar şi un alt salariat de la fostul sediu al Sucursalei Divizia Minieră. De asemenea, 20 dintre concediaţii companiei energetice prestează activitate la Termocentrala Turceni. Termocentrala Rovinari pierde 17 angajaţi, iar EMC Roşia alţi 9. De la Cariera Rovinari vor pleca 7 salariaţi şi alţi 6 de la Cariera Tismana. Mai părăsesc unitatea şi doi salariaţi de la Cariera Pinoasa, precum şi alţi 11 de la Peşteana şi 9 de la Cariera Roşia.  

De pe zona Mătăsari vor pleca acasă 23 de angajaţi: 13 de la Jilţ Nord, 8 de la Jilţ Sud şi 2 de la EMC Jilţ.

Şi pe zona Motru vor fi multe plecări. EMC Motru pierde trei angajaţi, Cariera Roşiuţa rămâne fără 14 mineri, iar Cariera Lupoaia va pierde 11 oameni. Alte patru plecări vor fi de la Departamentul Conservare Perimetru, 7 de la ELCFU Motru şi încă 2 de la Cariera Husnicioara din judeţul Mehedinţi.

Şi din zona Dolj părăsesc compania câteva zeci de salariaţi. Termocentrala Işalniţa rămâne fără 18 salariaţi, iar Termo Craiova II fără 13.

„Vom stabili de comun acord cu cei de la CE Oltenia unde şi când vom acorda serviciile de preconcediere. Vom găsi o modalitate unde să-i adunăm, pe zone. Cu siguranţă va fi o acţiune la Turceni, la Rovinari, Mătăsari şi Motru. Conform informaţiilor furnizate de CE Oltenia, plecările vor fi cu data de 15 iunie”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Vizualizări: 12,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: