Prezentatoare TV: „Dacă era altcineva în locul meu, un om obişnuit, probabil copilul nu ar fi avut nicio şansă”

Jurnalista Magda Vasiliu reacţionează după declarațiile Guvernului pe tema situației în care se află cu băieţelul ei bolnav de cancer. „Le mulțumesc tuturor celor care s au gândit la mine, dar nu pot să mă abțin în a spune răspicat că nu am nevoie nici de compasiune, nici de milă și nici de bani. Așa cum am spus și ieri, am nevoie de o lege bună, simplă, făcută pentru cetățean. Azi am avut o discuție telefonică cu dl ministru Florian Bodog, așa cum de altfel a declarat și dânsul în ședința de guvern. Omul Florian Bodog m-a ascultat, m-a întrebat ce probleme am și îmi place să cred că a înțeles mesajul meu. Aștept cu nerăbdare răspunsurile ministrului Florian Bodog. Pentru că așa cum i am spus și dânsului, eu sunt norocoasă în comparație cu alte mame. Așa e în România... Apari la tv, ai relații, știi oameni... Atunci se rezolvă. L-am întrebat pe dl ministru ce șansă ar fi avut un copil că Vlad dacă mama lui era o femeie care nu apărea la tv și trăia, să zicem, în Giurgiu, fără bani, relații și expunere publică... Răspunsul dlui ministru a fost extrem de sincer și confirmă ceea ce știm cu toții... Nu prea sunt șanse....

Colegilor din presă care au dorit să trateze pe larg situația gravă în care mă aflu, le mulțumesc! Dar scopul meu nu e să apăr la tv... Așa că îi rog pe toți să urmărească activitatea de la Sănătate în cele 2 săptămâni date de premier pentru micșorarea birocrației. Ce am scris ieri nu e despre mine. E despre alții ca mine pe care nu i vede și nu-i cunoaște nimeni... Știți câți sunt doar aici, în Roma??? Nu știți... nici eu n-am știut... Dar, acum am aflat. Există suferințe inimaginabile pe care nu le știe nimeni. Iar sistemul trebuie să rezolve destine, nu să le frângă definitiv”, a scris Magda Vasiliu, pe Facebook.

Prezentatoarea TV a reclamat că pentru a beneficia de concediul medical necesar îngrijirii fiului său, bolnav de cancer şi aflat la tratament în Italia, legislatia românească o obligă să se prezinte personal la medicul de familie.

Vizualizări: 3,953

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: