Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Decontările spitalelor cu Casa de Sănătate, verificate

Controalele făcute la spitale vizează deconturile făcute de unitățile medicale pe ultimul an la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), a declarat luni ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu. "Controalele vizează tot ceea ce a însemnat decontul făcut către Casă, raportarea la spital primită de Casă. Controalele vor dura atât cât va fi nevoie. Am introdus în plină fază cele mai mari spitale. Este vorba în primă etapă de 77, urmând să se extindă către toate unitățile care au contract cu Casa. Am încurajat să meargă prin sondaj și la pacienți pentru a vedea dacă raportările sunt false", a declarat ministrul Sănătății cu prilejul unei conferințe la Institutul "Matei Balș".

Potrivit acestuia, controalele realizate până în prezent au arătat faptul că este foarte mult haos în sistem. "Nu banii au fost cauza nefuncționalității sistemului. Evident că și lipsa banilor este o problemă a sistemului sanitar, nu numai în România, ci peste tot în lume. De multe ori este vorba de un management defectuos", a susținut ministrul. (A.P.)

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: