Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Delegaţie de la Muzeul Judeţean, în SUA

O delegație de la Muzeul Județean Gorj se va afla, în perioada 18-28 iunie, într-o vizită profesională în Statele Unite ale Americii, în cadrul Programului pentru Vizitatori Internaționali – IVLP al Departamentului de Stat al SUA. Tema din acest an a programului este „Management și design muzeal”.

Programul, coordonat, în România, de Ambasada SUA la București, reunește specialiști de la muzee importante din țară. În cadrul vizitei peste Ocean vor fi vizitate Institutul Smithsonian, care este cel mai mare complex muzeal din lume, cu peste 19 milioane de obiecte culturale în patrimoniu, Muzeul Național al Holocaustului, MOMA – Muzeul de Artă Modernă și Muzeul Guggenheim din New York sau Muzeul Toleranței din Los Angeles, ce este, de fapt, un centru educațional dedicat drepturilor omului. Temele abordate în cadrul acestor vizite vor fi de management cultural, educație muzeală și dezvoltare a unor viitoare colaborări. 

Programul IVLP este cel mai important program de schimburi profesionale al Departamentului de Stat al SUA și a fost creat în anul 1940, susținând, de-a lungul timpului, deplasări în Statele Unite pentru peste 200.000 de specialiști din diverse domenii, precum jurnalism, drepturile omului, artă, cultură, științe politice, economie, etc. În România, peste 1.500 de persoane au participat în schimburi internaționale în cadrul acestui program.

Vizualizări: 2,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: