Deputat de Gorj: Nu văd cum ar fi arătat țara asta fără o guvernare în care ar fi intrat PSD

Partidul Social Democrat a salvat țara de încă o criză, cea politică! Declarația aparține unui deputat PSD, din județul Gorj, care susține că fără partidul său, la guvernare, soarta României ar fi fost una mult mai rea.

Social-democratul Claudiu Manta a afirmat că alianța cu PNL a fost singura soluție pentru ca România să nu se mai confrunte și cu o criză politică, pe lângă cea sanitară sau cea economică.

„Făceam o analiză, zilele trecute, cu colegii mei, cu privire la intrarea PSD la guvernare și ne gândeam ce ar fi însemnat, pe lângă criza sanitară, criza economică, din 2021, să se fii suprapus și o criză politică, să nu fi avut o conducere stabilă, sau să fii avut o conducere debilă cum a fost cea USR-PNL, cu un război la granițe. Ce ar fi fost oare? (...) Nu vreau să fiu ipocrit, dar nu văd cum ar fi arătat țara asta fără o guvernare în care ar fi intrat PSD. (...) Din păcate, nici acum nu există o altă variantă (n.red. doar o alianță cu PNL), cu cei de la USR ne leagă foarte puține lucruri, cu UDMR nu reușim să facem majoritate, singuri, iar cei de la AUR au poziții puțin extremiste. Nu văd o altă coloratură politică”, a afirmat deputatul PSD, Claudiu Manta, la Gorj Tv.

Vizualizări: 1,380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: