George Simion în Gorj: Izgonit din carieră, primit de aplaudaci la muzeu

Deputatul George Simion, președintele AUR, a venit în vizită în Gorj. La fel ca restul politicienilor, Simion a profitat de tragedia de la Cariera Jilț unde trei mineri și-au pierdut viața, pentru a-și face imagine. A filmat un clip, dar a fost huiduit de oamenii din zonă, ca astăzi să fie primit cu aplauze de simpatizanții chemați la întâlnirea programată la Muzeul Județean.

George Simion a venit ieri în Gorj pentru a filma un clip electoral în zonele miniere, legându-se de tragedia de la Cariera Jilț, nu pentru a ajuta în vreun fel familiile minerilor care și-au pierdut viața sau pentru a veni cu soluții, ci pentru a-l ataca pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.

După cum se vede și în filmulețul postat de Simion, președintele AUR a fost izgonit de cei prezenți în zonă. ”Hai domne plecați, gata cu filmul. Ia uite, bă băiete, dacă îți spusei să pleci, i-auzi că de ce? Nu mă scoate din sărite că știu să fac și altceva”, a fost reacția unui gorjean, spectator la filmarea deputatului.

George Simion nu a intrat în nămolul în care lucrează minerii, ci a filmat de la asfalt, de unde a avut vizibilitate bună spre cariere, de la distanță, fără a merge la locul tragediei de la Jilț.

În această dimineață s-a întâlnit cu simpatizanții la Muzeul Județean, unde a fost aplaudat la scenă deschisă și le-a cerut gorjenilor să aducă mai mulți oameni în partid.

George Simion a venit în Gorj pentru a-și inaugura sediul partidului și a profitat de ocazie pentru a filma și în zonele miniere.

Vizualizări: 9,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: