Deputatul Mocioi l-a adus pe Moș Crăciun la grădinița din Romanești

Moș Crăciun a ajuns vineri și la Grădinița din Cartierul Romanești. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul deputatului Niculina Mocioi, care personal l-a adus pe Moș Crăciun încărcat cu daruri. Micuții au aflat că moșul va ajunge la ei și au pregătit un mic spectacol de poezii și colinde. Niculina Mocioi i-a promis educatoarei că o va ajuta și cu material didactic, pentru că la acest capitol grădinița nu stă foarte bine.

Bucurie mare vineri, în rândul preșcolarilor de la Grădinița din cartierul Romanești. Cei 15 micuți care vin aici i-au scris şi l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Crăciun, pentru că au aflat de la educatoarea lor că acesta va ajunge și la ei. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul deputatului Niculina Mocioi, care a aflat că moșul este așteptat de micuții care au pregătit poezii și colinde. „Copiii au fost cuminți și trebuia să vină Moș Crăciun și la ei. Doamna Deputat Niculina Mocioi a făcut tot posibilul ca moșul să ajungă la acești copii. La mulți dintre ei moșul probabil ajunge numai la grădiniță. Doamna Mocioi s-a gândit și la ei și noi îi mulțumim din suflet pentru ce a făcut. Ar trebui și alții să facă același lucru”, a precizat educatoarea Ioana Enache.

Va ajuta grădinița și cu material didactic

Pentru că a rămas impresionată de micuții de la Grădinița din Romanești, Niculina Mocioi a promis că o va ajuta pe educatoare și cu ceva material didactic, pentru ca aceasta sa-și poată desfășura activitatea în condiții optime. „Copilașii aceștia sunt deosebiți. Au pregătit poezii, colinde și pentru că au fost cuminți, Moș Crăciun a ajuns și la ei. Acum vine vacanța, iar când vor reveni vor găsi aici mai mult material didactic. Aștept de la doamna educatoare o listă cu un necesar, iar eu o să fac tot posibilul să fie totul în regulă”, a precizat Niculina Mocioi.

Părinții au rămas uimiți

La serbarea de Moș Crăciun au fost prezenți și câțiva părinți care au rămas uimiți de gestul deputatului Niculina Mocioi. „Este un gest frumos din partea doamnei deputat. Am văzut că se implică în tot felul de lucruri pentru oameni. Este bine că s-a gândit și la acești copii. Mulți dintre părinți nu au posibilități să le facă o surpriză de sărbători. Bine că a venit Moș Crăciun și la ei”. 

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: