Maria Constantin a revenit în casa foştilor socrii

Cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin s-a aflat pentru câteva zile la Târgu Jiu, unde şi-a vizitat băieţelul de doar opt anişori, aflat în grija tatălui. Întâlnirea a fost extrem de emoţionantă, pentru că artista nu îşi mai văzuse copilul de foarte mult timp, perioadă în care au ţinut legătura doar telefonic.

Maria Constantin a plecat la drum încă de luni seara (9 octombrie) şi a ajuns la miezul nopţii acasă la mama sa, în Târgu Jiu, iar a doua zi s-a îndreptat spre Leleşti, unde locuieşte şi primul său soţ, Ciprian Tapotă Lătăreţu. A fost întrevedere mamă-fiu foarte emoţionantă, iar cântăreaţa i-a oferit lui Codruţ şi un cadou, luat special pentru el din Cipru. „Au fost la un film pentru copii, apoi la masă şi la locurile de joacă pentru cei mici. Şi-au făcut planuri pentru vacanţa de Crăciun, pe care doresc să o petreacă împreună la Bucureşti. Atât pentru Maria, cât şi pentru Codruţ, revederea a fost emoţionantă”, a declarat, pentru BZI, o persoană din preajma Mariei Constantin.

Artista şi-a vizitat însă copilul în funcţie de programul stabilit de judecători la primul său divorţ. Ea poate să-şi viziteze fiul în casa fostului său soţ (primul), doar în cursul celei de-a doua şi în cea de-a patra săptămână a fiecărei luni.

Vizualizări: 12,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: