Descinderi în târgul auto din Târgu Jiu. Marfă confiscată!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj au descins, duminică, în târgul auto din Târgu Jiu.

Două femei s-au ales cu dosare penale și cu marfa confiscată. Una dintre ele, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, avea la vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtătoare ale însemnelor și denumirilor unor mărci, fără a deține autorizare din partea titularilor mărcilor.

Polițiștii au mai identificat o femeie, de 61 de ani,  din municipiul Craiova, județul Dolj, care a pus în circulaţie mai multe articole vestimentare  inscripţionate cu diferite mărci, fără a deţine certificate de autenticitate sau documente de provenienţă.

„În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar”, a anunțat IPJ Gorj.

Bunurile, în valoare de 2.000 de lei, au fost indisponibilizate de către polițiști,  în vederea  continuări cercetărilor.

Vizualizări: 2,818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: