Horoscop

Valabil joi, 19 septembrie

Berbec: Se poate să organizaţi o ieşire în doi şi să puneţi la cale o escapadă turistică în week-end c-aveţi nevoie de alt aer, alt spaţiu. Voi se poate să intraţi la cheltuiala dar să şi câştigaţi bani care să acopere nişte goluri şi să fiţi într-un oarecare echilibru financiar.

Taur: E posibil să vă găsiţi de lucru în afara orelor de program şi să fie o colaborare de durată, să fiţi o bună bucată de vreme la adăpost cu banii. Se-anunţa bani şi o să rezolvaţi urgenţele, după care o să vă gândiţi şi la ce v-au rugat ai voştri, să le-mpliniti şi lor dorinţele, să fie bine pe toate fronturile.

Gemeni: Voi puteţi întâlni pe cineva care să vă completeze frumos şi să vă facă să vă doriţi o relaţie pentru totdeauna. Voi vă puteţi asocia cu cineva care are nevoie de experienţa voastră şi o să colaboraţi în bune condiţii pentru c-o să fie profit de ambele părţi.

Rac: Relaţia de cuplu are nevoie de un plus de căldură şi o să fie nevoie de amândoi ca să se-ntâmple acest lucru, să fiţi la unison. O să vă daţi peste cap să le dovediţi celor de la serviciu încă o dată că meritaţi ceva mai bun, o funcţie, să lucraţi la alt proiect, în alt birou, sau la alt sediu, sau pe alţi bani.

Leu: Preocupările de grup or să v-aducă energie vă stimulează intuiţia, flerul şi o să vă puneţi în practică ideile. Voi se pare c-o să rulaţi banii, sunt cheltuieli, neprevăzute şi unele programate - o excursie într-o staţiune de agrement în week-end şi faceţi rezervare, vă găsiţi prieteni.

Fecioară: O să aveţi de luat nişte bani, vi se plătesc poate mai multe activităţi, ore de muncă, apar nişte beneficii. Se pare c-aveţi o motivaţie puternică să puneţi toate resursele interioare la bătaie, să câştigaţi un titlu, s-aveţi mai mulţi bani şi recunoaştere publică.

Balanță: Poate o să vă bucuraţi de nişte câştiguri suplimentare şi o să aveţi acces la nişte lucruri care până mai ieri erau tabu. O să daţi drumul proiectelor noi, să vă asiguraţi succesul la care visaţi de multă vreme şi pe care-l meritaţi, pentru că el ar veni după eforturi prelungite.

Scorpion: Se poate să vă iasa-n cale o persoană de care să va-ndragostiți - lulea şi să vi se schimbe întreaga viaţă. Întâlnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte activităţi o să vă daţi acceptul c-aveţi nevoie de bani şi de o nouă provocare.

Săgetător: O să le veniţi de hac unor probleme de sănătate şi să atacaţi frontal un proiect care să vă ridice cota valorica. Aţi putea rezolva o problemă de maximă importanţă cu casa şi să scăpaţi de griji, să vă bucuraţi de un confort care să-i mulţumească şi pe-ai voştri.

Capricorn: Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi să vă bucuraţi de tihna unui cămin. Apar situaţii mai puţin obişnuite la serviciu şi dacă o să fiţi pe recepţie o să puteţi profita de conjunctură, să cereţi nişte lucruri la care visaţi de multă vreme.

Vărsător: O să ieşiţi cu prietenii pe undeva să daţi deoparte stresul legat de serviciu, de rate, de problemele familiale şi în câteva ore vă refaceţi starea de spirit. Se vine cu o propunere de colaborare şi o să fiţi interesaţi, c-aveţi nevoie de alte provocări să vă ţină spiritul viu şi chiar să vă reinventaţi.

Pești: Se poate să primiţi o veste bună de la cineva cu care sunteţi într-o relaţie, dar mai la distanţă şi o să fiţi împreună. O să vă reorientaţi şi poate alegeţi o nouă direcţie în carieră, vă axaţi pe o altă specializare ca să intraţi într-o nouă etapa profesională.

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: