DGASPC Gorj caută asistenţi medicali

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a mai multor posturi.

Este vorba despre: două posturi de asistent medical cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți „Bîlteni” – Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică, un post de asistent medical balneofizioterapie cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Complexul de îngrijire și asistență Suseni – Centrul de abilitare şi reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Suseni, două posturi de asistent medical cu normă întreagă și durata normală a timpului de muncă de 40 de ore pe săptămână la Centrul de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Târgu Cărbuneşti.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 10 martie 2023, ora 16:30. Pe data de 20 martie 2023, ora 10:00 va avea loc proba scrisă, iar pe data de 23 martie 2023, proba interviu.

Pentru mai multe detalii legate de condiţiile de participare şi bibliografie, accesaţi site-ul DGASPC Gorj.

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: