Post liber la UCB

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, județul Gorj, organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea postului de administrator financiar I (S) la Serviciul Financiar-Contabil din cadrul Direcției Generale Administrative. Postul presupune perioadă nedeterminată.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să aibă studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă (sau echivalente: diplomă de licenţă şi diplomă de master pentru absolvenţii studiilor universitare Bologna); domeniul studiilor: Economic, specializările (Contabilitate/Contabilitate şi informatică de gestiune/Finanţe); să aibă vechime în studii superioare în domeniul economic: minimum 6 ani și 6 luni; să deţină cunoştințe de operare PC, nivel de bază sau perfecționări/specializări.

Dosarele se depun până la data de 14 martie 2023, ora 14:00. Proba scrisă va avea loc pe data de 22 martie 2023, de la ora 10:00, iar proba interviu pe data de 24 martie 2023, ora 10:00.

Vizualizări: 1,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: